On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů

On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu
A24
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel Jokera Joaquin Phoenix míří do českých kin s ohňostrojem kreativity. Pusťte si novou upoutávku.

Skvělá zpráva pro fanoušky Ariho Astera, autora Děsivého dědictví a Slunovratu. Jeho novinka se bude promítat v českých kinech a to už od 20. dubna. Beau Is Afraid u nás bude uvedeno pod názvem On se bojí.

Čerstvě byla zveřejněná nová upoutávka, koncipovaná jako krátký film o filmu. Krom záběrů z vlastního snímku je středobodem především komentář samotného Ariho, který se s gustem rozplývá nad tím, jak chtěl divákům dopřát ten největší a nejepičtější zážitek. Svůj surreálný snímek, kde se stírají realita s fikcí, popisuje jako epos na úrovni Pána prstenů, akorát s tím rozdílem, že ústřední zbabělec nemíří do Mordoru, ale jednoduše ke svojí mámě. Krom aktuální upoutávky jsme mohli vidět už také klasický trailer.

Beau se bojí – života, světa a především své mámy. Na cestě na rodinnou návštěvu je vtažen do nečekané spirály absurdních událostí, které si nedokázal představit ani v těch nejtemnějších snech. Na šílené pouti plné humoru, děsů a dobrodružství se tak musí samotářský podivín vyrovnat se svými strachy a konečně vzít život do vlastních rukou.

Krom Joaquina Phoenixe v hlavní roli ve snímku vystupují Nathan Lane, Amy Ryan, Patti LuPone, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Denis Ménochet a Armen Nahapetian. Datum české premiéry je stanoveno na 20. dubna.

 

Podklady a foto: A24, Aerofilms

Galerie: 7

On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu On se bojí: Z cesty k mámě se pro jednoho srábka stává hotový Pán prstenů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest