Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí

Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nového napínáku, kde se skupinka nešťastníků připlete do spárů zvrhlíků, co preferují násilnou zábavičku.

V poslední době se vyrojilo hned několik různých snímků, které tematizují lov lidí. Jmenovitě remake Nejnebezpečnější hry a Hunt Club. Teď je tu třetí do party, s jednoduchým názvem Hunted (zhruba Lovení / Kořist). Dříve byl snímek oznámený pod názvem Hounded (zhruba Pronásledovaní / Štvanci)

Novinka pojednává o partičce zlodějíčků, kteří se vloupají do honosného sídla. Při tom je polapí majitelé domu. Ti je odvezou kamsi daleko od civilizace a vypustí je na svobodu. A to proto, aby je mohli stopovat, lovit a zabít jako zvěř. V patách jsou jim lovečtí psi a ozbrojení lovci, ale vynalézaví zloději se nevzdají bez boje.

Na začátku může být trochu těžké fandit zlodějům, ale jakmile člověk zjistí, že proti nim stojí povýšená smetánka, co se považuje za někoho lepšího a do svých obětí se pouští se sadistickou chutí, karta se okamžitě obrací. Pak už jen trochu mrzí, že ačkoliv je zápletka nosná, v traileru tak trochu chybí větší počet „atrakcí“, tedy buď napínavého honu, fyzických konfrontací nebo sociálního komentáře. Ale snad si jen tvůrci nechávají to nejlepší až na premiéru.

Film zrežíroval dosavadní střihač Tommy Boulding, v hlavních rolích vystupují Samantha Bond, Nick Moran, James Lance a Malachi Pullar Latchman. Film bude uvedený do digitální distribuce 25. října.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 5

Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí | Fandíme filmu Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí | Fandíme filmu Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí | Fandíme filmu Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí | Fandíme filmu Hunted: V novém thrilleru si zhýralá smetánka vychutnává lov lidí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest