Do hajzlu!: Nový trailer láká k šílenému boji o přežití v kadibudce

Do hajzlu!: Nový trailer láká k šílenému boji o přežití v kadibudce | Fandíme filmu
The Playmaker
Zobrazit další 2 obrázky
Zapomeňte na z bláta do louže. V černé komedii se míří z Toi Toiky rovnou do jejího septiku.

Loni v létě zaujal diváky na různých festivalech černohumorný německý snímek Ach du Scheisse! V tom je protagonista nedobrovolně upoutaný do stísněného prostoru špinavé Toi Toiky, z níž se snaží za každou cenu dostat. Film byl dokonce uvedený i u nás na Festivalu otrlého diváka, pod názvem Do hajzlu! Širší veřejnosti se zatím nicméně takhle kultovka vyhýbala.

To se teď změní, protože snímek 21. března dorazí na službu Screambox. Fanoušci bizáru s VPNkou tak bud mít možnost radostí Ach du Scheisse! směle zakusit. Nově ke sledování snímku láká další trailer, který opět podtrhuje absurditu celé situace, v níž se ocitne ústřední protagonista, jenž čelí krutému osudu. Je připravený se nevzdat, ale nejdřív si sáhne až na samé dno...plného septiku.

Naprostá většina děje odehrává v prostoru mobilní toaletní budky, u nás často známe pod zlidovělým označením „toika“. Protagonistou filmu je architekt Frank, který se probere uzamčený v toice na staveništi, kde se chystá detonace. Frank se zoufale snaží dostat ze svého vězení a při tom mu dochází, kdo jej do budky zavřel: Zkorumpovaný starosta Horst, který má zálusk na jeho těhotnou přítelkyni Marii. Frank musí udělat vše pro to, aby se osvobodil, zachránil Marii a usvědčil Horsta z jeho zločinů. Franka hraje Thomas Niehaus, Horsta Gedeon Burkhard a Marii Olga von Luckwald. Snímek jako svou prvotinu natočil Lukas Rinker.

Podklady a foto: The Playmaker, Screambox

Galerie: 3

Do hajzlu!: Nový trailer láká k šílenému boji o přežití v kadibudce | Fandíme filmu Do hajzlu!: Nový trailer láká k šílenému boji o přežití v kadibudce | Fandíme filmu Do hajzlu!: Nový trailer láká k šílenému boji o přežití v kadibudce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest