Ape vs. Mecha Ape: Obří opičák si to rozdá s robo-opičákem

Ape vs. Mecha Ape: Obří opičák si to rozdá s robo-opičákem | Fandíme filmu
The Asylum
Zobrazit další 1 obrázek
Laciné vykrádání Hollywoodu nebere konce. Asylum opět zasahuje.

Společnost Asylum si libuje v laciných vykrádačkách aktuálních kino-hitů. Film Ape vs. Monster před dvěma lety parazitoval na drahém velkofilmu Godzilla vs. Kong. „Parodie“ zřejmě slavila úspěch, protože dostane pokračování.

To se jmenuje Ape vs. Mecha Ape a název vysvětluje vše: Namísto obří ještěrky se tentokrát obří opičák střetne s obřím robo-opičákem. Proč? V prvním filmu sice obří primát lidi před nebezpečným monstrem zachránil, ale armáda mu nedůvěřuje. Vyvine proto obřího opičího robota s umělou inteligencí, který má být schopen se velkému chlupáčovi postavit. Během testu se ale něco pokazí, robot se vymkne kontrole a začne páchat škody. Pokud nemá srovnat se zemí celé Chicago, nezbývá, než pustit živého opičího obra z klece a proti robotovi jej postavit.

Novinku režíruje Marc Gottlieb, který má jen minimální režisérkou zkušenost, nicméně napsal řadu brakových filmů, jako jsou Triassic World, Jungle Run, Aquarium of the Dead nebo Top Gunner: Danger Zone. V hlavních rolích vystupují Tom Arnold (True Lies) Jack Pearson (Pam & Tommy) Anna Telfer (Top Gunner: Danger Zone) a Xander Bailey (Titanic 666). Diváci tuhle lahůdku budou moci na VOD vidět už 24. března. V galerii najdete první plakát.

Podklady a foto: The Asylum

Galerie: 2

Ape vs. Mecha Ape: Obří opičák si to rozdá s robo-opičákem | Fandíme filmu Ape vs. Mecha Ape: Obří opičák si to rozdá s robo-opičákem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest