Snowpiercer: První ohlasy

Snowpiercer: První ohlasy | Fandíme filmu
RADiUS/TWC
Postapokalyptickou sci-fi Joon-ho Bonga viděli první diváci a mimo jiného chválí i vizuální stránku vzešlou z české kotliny. Plus nový trailer.

Jihokorejský režisér Joon-ho Bong konečně nechal v zámoří promítnut svou napjatě očekávanou novinku Snowpiercer a americký magazín Variety byl u toho a vrhl na internet první recenzi. Nebudeme vás napínat. Bongův Snowpiercer je údajně nesmírně ambiciózní a vizuálně strhující futuristický epos! Díky režisérovu osobitému stylu vzniklo propracované, inteligentní a originální dílo, naprosto dechberoucí zážitek. Bong držel otěže pevně v rukou, dokázal si hravě poradit i se známými hereckými tvářemi a celkové vyprávění odsýpá bez potíží. Menší pozornost v americké recenzi je také věnována Čechovi Ondřeji Nekvasilovi, jenž se podílel na vizuální podobě filmu, a pražskému filmovému studiu Barrandov. Na intenzitě údajně dodává i hudba Marca Beltramiho.

Co prý trošku kazí dojem, jsou nedokonalé vizuální efekty, které byly pozorovatelné už v traileru. Jakmile kamera opustí útroby železniční soupravy, snímá na první pohled animovanou zmrzlou krajinu nebo digitální detaily futuristického vlaku. V Jižní Koreji Snowpiercer vstoupí do kin hned začátkem příštího měsíce. S premiérou v USA se už také počítá, ovšem u nás to s distribucí snímku asi tak slavné bohužel nebude.  

Snowpiercer: Nový trailer

 

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest