Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady

Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 6 obrázků
Disney po Pirátech z Karibiku či Expedici: Džungle zpracoval další svou atrakci jako celovečerní film.

Pokud Disney zrovna neadaptuje své animované klasik do hrané podoby (naposledy jsme viděli trailer pro Petera Pana a Wendy), hledá další způsoby, jak úplně do sucha vyždímat svoje značky. Jednou takovou cestou je „adaptování“ atrakcí ze zábavních parků. Pokud výlet do Disneylandu není vaší ideální představou dobře stráveného víkendu, tak vás asi překvapí, kolik filmů vlastně na základě atrakcí vzniklo. Už v roce 1997 tu byla Věž hrůzy, pak přišla Mise na Mars, následně Country Bears, teprve potom veleúspěšní Piráti z Karibiku, v podobné době také první zpracování Strašidelného domu, několik pokračování Pirátů, Země zítřka a Expedice: Džungle.

Letos skvadru doplní druhé zpracování Strašidelného domu (Haunted Mansion), které se čerstvě pochlubilo prvním trailerem. Ten nemá úplně špatnou atmosféru, ale vizuál minimálně v tuhle chvíli pokulhává: Je to takové to moderní digitální bláto, kdy má všechno tlumené barvy, nevýrazné nasvícení a na první pohled umělou patinu. Podobné rodinné taškařici by přitom tolik slušela práce s hmatatelnými kostýmy, kulisami, rekvizitami a maskami… Nicméně nesuďme výsledek před premiérou, třeba se do červencového termínu ještě vizuál zlepší.

Nový Haunted Mansion (Strašidelný dům) pojednává o svobodné matce, která se se synem nastěhuje do starého sídla v New Orleans, které bylo až překvapivě levné. Dům v roce 1788 vyhořel, ale záhy byl nalezený netknutý. Pak se v něm stala celá řada nadpřirozených událostí a také matka se synem se potýkají s řadou paranormálních úkazů. K jejich prošetření jsou do domu sezváni kněz, médium, historik a zkrachovalý expert na nadpřirozeno. V hlavních rolích vystupují Rosario Dawson, Chase Dillon, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Danny DeVito, LaKeith Stanfield, Jared Leto, Jamie Lee Curtis a Winona Ryder. Režíruje Justin Simien a premiéra v kinech je v tuto chvíli oznámena na 27. července 2023.

Dole pod trailerem najdete plakáty fotky.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 7

Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu Strašidelný dům: První trailer rodinného hororu je tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest