Michael: Král popu našel svého představitele

Michael: Král popu našel svého představitele | Fandíme filmu
Antoine Fuqua
Zpěv a tanec představitel Michaela Jacksona zvládne.

V letošním roce se bude natáčet snímek Michael, životopisné drama o hudebníkovi Michaelu Jacksonovi. Už víme, kdo krále popu ztvární. Bude to jeho synovec Jaafar Jackson. Jaafarovi je 26 let a je to syn Jermainea Jacksona, Michaelova bratra a člena The Jackson 5. Jak můžete vidět v přiloženém videu, Jaafar je schopný zpěvák a tanečník, takže tuhle stránku role by zřejmě měl zvládnout. Jeho herecká zkušenost je nicméně nulová, takže jen těžko spekulovat, jak si poradí s nehudebními scénami.

Jako režisér byl angažovaný Antoine Fuqua, který Michaela začne točit ještě letos, až dokončí akčního Equalizera 3. Jako producent snímek připravuje Graham King, podepsaný také pod hit Bohemian Rhapsody. Scénář napsal John Logan. Dle oficiálního stanoviska produkce se máme dočkat Jacksonovy oslavy, stejně jako unikátního nového vhledu do jeho života.

Vyprávění mělo začít během pozdější fáze Jacksonova života a ve vzpomínkách se vracet k jeho dospívání, které pomáhalo ukovat jeho talent a pracovní morálku, ale zároveň v té době zřejmě drsný otec a život v šoubyznysu výrazně narušili Michaelovo duševní zrání. Snímek se údajně pokusí vykreslit komplexní Jacksonův portrét, od úspěchů s rodinnou skupinou The Jackson 5, až po status největší hudební ikony planety. Zároveň by se ale údajně nemělo vyprávění vyhýbat složitým tématům, jako jsou zpěvákova smrt, zneužívání sedativ a nařčení z pedofilie. Určité pochyby k tomuto tvrzení lze mít vzhledem k tomu, že se na přípravě snímku podílí protektivní správci Jacksonovy pozůstalosti.

Zdroj, foto: Antoine Fuqua

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest