Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer

Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Russell Crowe bojuje se Satanem i zrádci v řadách církve. Posedlé děti, postele, zvracení a protáčení hlav nemohou chybět.

Včera jsme viděli vůbec první krátký teaser pro horor Papežův vymítač (The Pope's Exorcist), kde Russell Crowe hraje dvorního vatikánského exorcistu. Oproti úvodní ukázce jde ta aktuální do daleko větších detailů, kdy představuje divákům nejen jednotlivé strašidelné scény, ale i širší zápletku snímku. Skoro abychom se báli, jestli náhodou trailer neprozradil až příliš. Jedním z klíčových okamžiků příběhu zřejmě bude démonické posednutí samotného protagonisty a trailer jako by naznačoval, že to nebude nikdo menší než papež, kdo hlavního hrdinu (a s ním celou církev a svět) zradí. Ale třeba jen sestřih mate tělem.

U prvního teaseru jsem také nahlas přemýšlel o tom, jestli není trochu chucpe u podobných hororů vyzdvihovat, že vznikly na motivy skutečných událostí. Dnešní trailer je nicméně tak výrazně nacpaný fantasmagorickými momenty a přepisováním historie, že snad úplně každému divákovi dojde, že tohle nemá s realitou nic společného a otec Gabriel Amorth nikde nelétal vzduchem a nevykašlával černý sliz. Přehrajte si trailer a koukněte dolů do galerie, kde najdete nové plakáty a fotky.

Papežův vymítač (The Pope’s Exorcist) je inspirovaný skutečnými případy otce Gabriela Amortha, vrchního vatikánského exorcisty. V chystaném snímku Amorth (Russell Crowe) vyšetřuje děsivé posednutí mladého chlapce a spolu s tím odhalí několik staletí staré spiknutí, které se Vatikán zoufale snažil utajit. Dále hrají Franco Nero, Alex Essoe a Daniel Zovatto. Režíruje Julius Avery. Na scénáři se podíleli Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos, R. Dean McCreary a Chester Hastings. Film vychází mimo jiného z Gabrielových vlastních pamětí, primárně ze dvou titulů – Exorcista vypráví (Un esorcista racconta) a An Exorcist: More Stories (Nuovi racconti di un esorcista). Datum české premiéry je v kinech stanoveno na 6. dubna.

Podklady a foto: Sony Pictures, Falcon

Galerie: 9

Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu Papežův vymítač: Po první ochutnávce přichází pořádný trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest