The Monster Tale: Andy Serkis přivede k životu nebezpečná monstra

The Monster Tale: Andy Serkis přivede k životu nebezpečná monstra | Fandíme filmu
Universal Pictures
Příšery východu a západu se střetnou ve velkolepé bitvě. Potvory oživí odborníci na slovo vzatí.

Andy Serkis proslul jako specialista na motion a performance capture, tedy propůjčení hereckého výkonu plně animovaným postavám. Začínal jako Glum v Pánovi prstenů, následně ztvárnil King Konga, Caesara z Planety opic, kapitána Haddocka v Tintinovi, Godzillu nebo Snokea ve Star Wars. V roce 2011 spoluzaložil firmu The Imaginarium, která se krom produkce vlastních filmů specializuje na dodávání performance capture služeb na klíč. Firma už stihla pracovat na performance capture pro Planetu opic, Avengers: Age of Ultron, nové Star Wars nebo Venoma 2.

Teď si spolupráci se Serkisem a jeho The Imaginariem domluvilo korejské studio Climax, jež připravuje snímek nazvaný The Monster Tale (Příběh monster). V tom budou muset tři nechvalně proslulá východoasijská monstra po letech vzájemných bojů spojit síly, aby se mohla postavit nebezpečnému nepříteli: Blíží se invaze, kterou přes oceány přivádí monstrum z Evropy.

Ze spolupráce je patrné, že na monstra a jejich zpracování bude kladen hodně velký důraz. Serkisův produkční partner Jonathan Cavendish k projektu řekl, že už se nemůže dočkat, až dosud nevídaný příběh uvidí diváci. Spolu s Climax Studiem plánují přivést k životu „úžasné, chybující, komplexní charaktery“. Serkis i Cavendish budou patřit mezi producenty filmu. Režisér filmu Jason Kim dodal, že chce celosvětovému publiku nabídnout neotřelým způsobem akční fantasy s monstry západu i východu.

Jason Kim se narodil jako Kim Ju-hwan, natočil snímky Midnight Runners a The Divine Fury, dokončuje pro Netflix sérii Bloodhounds. The Monster Tale napíše i zrežíruje. Produkční společnost Climax Studio čerstvě vyrobila pro Netflix sci-fi Čung_E nebo dříve seriály Peklo a Dezertér. Šéf společnosti Byun Seung-Min v tradičně grandiózní marketingové řeči uvedl, že jde o zatím nejzajímavější projekt, na jakém kdy studio pracovalo.

Foto je ilustrační: Andy Serkis ve filmu King Kong

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest