The Independent: John Cena hraje prezidenta v politickém thrilleru

The Independent: John Cena hraje prezidenta v politickém thrilleru | Fandíme filmu
Peacock
Zobrazit další 3 obrázky
Myslíte, že české prezidentské volby jsou drama? Pusťte si trailer, který odhaluje spiknutí ohrožující americké volby.

U nás jsou v plném proudu prezidentské volby a to samé platí ve snímku The Independent. Jednoho z kandidátů si zahrál John Cena, hromotluk známý z akčních filmů a komedií. Pravda, třeba v seriálu Peacemaker musel předvést značný herecký rozsah, ale The Independent je seriózní snímek, který má potenciál Cenu pořádně prověřit.

 

Politický thriller se odehrává v posledních týdnech volebního roku, kdy Spojené státy stojí před historickým hlasováním. Prezidentského úřadu by se vůbec poprvé mohla ujmout žena, nebo jeden z mála nezávislých kandidátů, kteří se kdy do čela země postavili. Mladá idealistická novinářka Eli dostane příležitost spolupracovat se zkušeným kolegou Nickem Bookerem, kterého si idealizuje. Společně chystají reportáž o rozpočtových škrtech a při tom objeví finanční spiknutí, které může ovlivnit volby, zemi i demokracii jako takovou.

Cena hraje nezávislého kandidáta, ženskou kandidátku představuje Ann Dowd (Příběh služebnice), mladou reportérku Jodie Turner-Smith (The Last Ship, Bez výčitek), zkušeného sloupkaře Bookera Brian Cox (Boj o moc). Snímek natočila Amy Rice, která dosud režírovala především dokumenty. Jako scenáristka se podílela na seriálu Newsroom.

V traileru snímek působí celkem teatrálně a recenze také nejsou nejsilnější, ale herecké obsazení je silné a jestli chcete pro jednou Cenu vidět ve vážné roli, mnoho jiných příležitostí nedostanete. Na službě Peacock byl film zveřejněný už loni v listopadu. Letos by snad středoevropským divákům měla nabídku Peacocku zprostředkovat nová streamovací služba SkyShowtime.

Podklady a foto: Peacock

Galerie: 4

The Independent: John Cena hraje prezidenta v politickém thrilleru | Fandíme filmu The Independent: John Cena hraje prezidenta v politickém thrilleru | Fandíme filmu The Independent: John Cena hraje prezidenta v politickém thrilleru | Fandíme filmu The Independent: John Cena hraje prezidenta v politickém thrilleru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest