Ant-Man a Wasp: Quantumania: IMAX trailer ukázal ještě víc z nového padoucha MODOKa

Ant-Man a Wasp: Quantumania: IMAX trailer ukázal ještě víc z nového padoucha MODOKa | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Bizarní záporák je jen jednou z mnoha kuriózních figurek, které v Kvantové říši potkáme.

Před pár dny byl zveřejněný nový trailer pro Ant-Man a Wasp: Quantumania. Vzápětí se objevila také IMAX verze, kde se po přesunutí do Kvantové říše obraz roztáhne z širokoúhlé „nudle“ na plnou výšku obrazovky. Upoutávka jednak ukazuje, jak bude snímek vypadat v IMAX kinech, ale také si v ní můžete prohlédnout větší kus MODOKa, bláznivého záporáka, který se ve snímku objeví.

V komiksech je to obrovská hlava, k níž je bez krku připojeno maličké tělo a na něj navazují ještě menší ruce a nohy. Ujetá postava nepůsobila jako něco, co by mohlo zapadat do relativně seriózního filmového světa Marvelu, nicméně pokud je někde přijatelná, tak zřejmě právě v Kvantové říši, kde se na mikroskopické úrovni všechno zdá být možné. Už dříve se objevily zvěsti, že ve filmové verzi je MODOK jakýmsi převtělením Darrena Crosse (Corey Stoll), záporáka prvního Ant-Mana, který na konci tehdejšího příběhu v hlubinách Kvantové říše zmizel. V traileru se objevuje jednou s maskou přes tvář, podruhé bez ní. Dole v galerii můžete vidět screenshoty.

MODOK ale nebude jedinou svéráznou postavičkou, na jaké v kvantové říši narazíme. Spolu s trailerem Marvel zveřejnil novou obsáhlou tiskovou zprávu, v níž jsme se o nových charakterech dozvěděli něco bližšího.

Klíčovou figurou subatomového světa je Jentorra. To je respektovaná a silná vůdkyně Bojovníků za svobodu, což je skupina obyvatel Kvantové říše, která přišla o své domovy, když mikroskopický svět ovládl Kang Dobyvatel (Jonathan Majors). Na Ant-Manovy (Paul Rudd) problémy nemá čas. Naopak pro ni Scott a jeho parťáci představují velké ohrožení. Kvůli Kangově krutovládě se Bojovníci za svobodu musejí neustále ukrývat, přesouvat a usilovat o znovuzískání svojí domoviny. Bojují ale proti ohromné přesile a v chodu je drží pouze naděje. Postavu hraje Katy O’Brian (Z Nation, Černý blesk, Mandalorian).

Lord Krylar je guvernér Axie, komunity Kvantové říše, která si užívá života v blahobytu. Krylar je sebestředný zbabělec, který se nijak nestydí za to, že si plnými doušky vychutnává všechny slasti, jaké mu jeho postavení nabízí. Dobře jí, pije exotické nápoje, plaví se na své obrovské jachtě. Zná se s Janet Van van Dyne (Michelle Pfeiffer) z doby, kdy byla v Kvantové říši uvězněná, ačkoliv Janet nechce příliš mluvit o tom, jak dobře se vlastně dvojice zná. Postavu ztvárnil Bill Murray.

Ve snímku se vrací také David Dastmalchian, který v předchozích dvou Ant-Manech ztvárnil postavu Kurta. Tentokrát hraje Veba, což je podle neoficiálních zvěstí jeden z Bojovníků za svobodu. Vypadá prý jako želé s nasazenou přilbou. Funguje jako překladatel. A pak je tu ještě William Jackson Harper. Tisková zpráva Marvelu odhaluje pouze to, že William hraje postavu jménem Quaz. Podle starší zákulisní zvěsti by měl být jedním z vůdců odboje proti Kangovi.

Sám Kang podle tiskové zprávy používá čas jako zbraň a snaží se ji použít k tomu, aby dobyl i další světy mimo Kvantovou říši. Producent snímku Stephen Broussard k tomu dodává, že Ant-Man 3 bude mít opravdu zásadní dopad na další budoucnost filmového světa Marvelu, podobně jako měl v minulosti kupříkladu Captain America: Občanská válka, který hrdiny rozdělil a zanechal je zranitelné vůči Thanosově hrozbě, která se na ně řítila.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Marvel, Daniel Richtman

Galerie: 4

Ant-Man a Wasp: Quantumania: IMAX trailer ukázal ještě víc z nového padoucha MODOKa | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: IMAX trailer ukázal ještě víc z nového padoucha MODOKa | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: IMAX trailer ukázal ještě víc z nového padoucha MODOKa | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania: IMAX trailer ukázal ještě víc z nového padoucha MODOKa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest