The Marvels: Film doladilo několik zkušených Marvel scenáristů

The Marvels: Film doladilo několik zkušených Marvel scenáristů | Fandíme filmu
Disney
Snímek přibližuje podrobnější synopse.

Dosud se uvádělo, že The Marvels, pokračování Captain Marvel, WandaVision a Ms. Marvel, napsaly režisérka Nia DaCosta a Megan McDonnell. Nová tisková zpráva odhaluje, že na scénáři pracovalo víc lidí. Svou troškou do mlýna přispěli také Elissa Karasik a Zeb Wells. Karasik psala pro seriál WeCrashed a především pro Lokiho. Wells dlouhodobě psal animovanou sérii Robot Chicken, pro Marvel dělal She-Hulk: Neuvěřitelnou právničku a chystá animák Marvel Zombies.

The Marvels jsou jedním ze tří celovečerních filmů, které Marvel uvede v letošním roce, vedle Ant-Mana a Wasp: Quantumanie a Strážců Galaxie 3. Nedávno se také objevila nová synopse:

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 27. července 2023.

Foto je ilustrační, z filmu Captain Marvel

Zdroj: Marvel Studios

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest