Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana

Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
V paranoidním thrilleru může jedna dobrovolná vražda zachránit zbytek lidstva.

Nový trailer pro thriller Někdo klepe na dveře (Knock at the Cabin) od M. Night Shyamalana možná prozradil až příliš mnoho. Oficiální synopse hovoří o tom, že k chatě nic netušící rodinky přicházejí čtyři cizinci, trojici zajmou a tvrdí jí, že pokud jeden z nich dobrovolně nezemře, je osud úplně celého světa v ohrožení. U takové informace by mohly upoutávky zůstat a celý koncept by zůstal i nadále zajímavý. Nejnovější trailer však zdánlivě potvrzuje, že je hrozba skutečná. Že se opravdu děje něco nadpřirozeného a zcela vyloučena je tudíž varianta, že se do chaty vloupali nějací vyšinutí okultisté. Ale třeba odhalení nevadí, třeba i film sám tuhle informaci už od samého začátku nijak nezastírá. Každopádně i nejnovější upoutávka láká na napínavou podívanou a to je to nejdůležitější.

Dole v galerii najdete zveřejněné fotografie.

Snímek se odehrává v odlehlé chatě v lesích, kde malá holčička spolu s rodiči tráví dovolenou. V chatě se objeví čtyři ozbrojení cizinci, rodinu zajmou a požadují po ní, aby učinila naprosto nepředstavitelnou volbu, pokud chce odvrátit apokalypsu. Rodina má v tu chvíli jen omezený kontakt s vnějším světem, přesto se musí rozhodnout, čemu vlastně věří. Dřív, než bude vše ztraceno.

V hlavních rolích hrají Dave Bautista, Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird, Ben Aldridge, Jonathan Groff a Abby Quinn. Snímek bude v českých kinech uvedený 2. února 2023. Scénář a režie: M. Night Shyamalan. Snímek je adaptací románu The Cabin at the End of the World (Chata na konci světa) od Paula Tremblaye, ačkoliv Shyamalan původní látku pro film v klíčových aspektech poupravil.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 9

Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Někdo klepe na dveře: Nový trailer pro nervy drásající mysterium M. Night Shyamalana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest