Hra na hraně: Ben Affleck, Justin Timberlake a poker

Hra na hraně: Ben Affleck, Justin Timberlake a poker | Fandíme filmu
Tenhle thriller nebude jenom o kartách, hazardovat se bude spíš se životem. Seznamte se, pusťte si trailer.

Jste fanoušky pokeru, smělých podvodů a neřízeného rizika s vysokou dávkou adrenalinu? Potom zbystřete pozornost. Justin Timberlake a Ben Affleck spojí síly v blížícím se snímku s názvem Runner, Runner (Hra na hraně). Prvně jmenovaný v posledních letech čím dál více pokukuje po herecké dráze a nutno mu přiznat, že má na výběr rolí docela dobrý čuch. Připomeňme jeho role ve filmech Friends with Benefits, The Social Network nebo In Time. Stěžovat si nemůže ani Ben Affleck, který si vysloužil potlesk svých kolegů za svůj loňský oscarový hit Argo. Nedávno se taky objevila informace o jeho připravované spolupráci s Davidem Fincherem na detektivním thrilleru Gone Girl. Oba tak zažívají po profesní stránce úspěšné období. Pojďme si blíže přiblížit, co svedlo tuto dvojici dohromady.

Vysokoškolský student Richie Furst (Justin Timberlake) je vášnivým hráčem online pokeru. Matematické nadání mu poskytuje nezanedbatelnou výhodu proti ostatním. To vše se ale změní v okamžiku, kdy v jedné online hře ztratí všechny svoje peníze určené na studium na Princetonu. Richie věří, že se stal obětí podvodu a cestuje na ostrov do Karibiku, aby si vyřídil účty s Ivanem Blockem (Ben Affleck). Mužem, o kterém si domnívá, že stojí v pozadí celého zločinu. Původní plán ovšem rychle vezme za své, když se s ním blíže seznámí. Richie je okouzlen jeho stylem života a pod příslibem bohatství a vlivu se stane jeho chráněncem. Všechno funguje dobře, až do momentu, kdy ho kontaktuje FBI a vyžádá si jeho spolupráci pří snaze dostat  Blocka za mříže. V tom okamžiku rozjíždí Richie nebezpečnou hru, snažíce se manévrovat na tenkém ledě loajality k oběma stranám, kdy jediný chybný krok může znamenat v lepší variantě vězení, v horším smrt.

Svižný a intenzivní trailer slibuje zábavnou a oddychovou podívanou. Přesto se člověk po jeho zhlédnutí neubrání pocitu, že námět je silně inspirován řadou podobně laďěných filmů z nedávné minulosti. Snad bude nedostatek originality vyvážen hvězdným obsazením. Vyjma hlavní dvojice se můžeme těšit i na Gemmu Arterton (Jeníček a Mařenka: Lovci Čarodějnic). Režie byla svěřena Bradu Furmanovi, který má za sebou kvalitní thriller z právního prostřední The Lincoln Lawyer. Premiéra je stanovena na přelom letošního září a října (u nás 26.9.). Tedy v období, kdy se o pozornost hlásí potencionální oscarové hity, což ovšem s vysokou pravděpodobností nebude případ Runner, Runner.

Hra na hraně: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest