Super Mario Bros. ve filmu – Nová upoutávka vás provede Houbičkovým královstvím

Super Mario Bros. ve filmu – Nová upoutávka vás provede Houbičkovým královstvím | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Připravte se na výlet do města, které funguje pode videoherních pravidel.

Nedávno tu byli Super Mario Bros. ve filmu s regulérním novým trailerem. Na ten teď navazuje první klip, tedy první ukázka, která nabízí kontinuální nepřerušenou scénu přímo z filmu. Konkrétně jde o moment, v němž Toad (Keegan-Michael Key) provází Maria (Chris Pratt) Houbičkovým královstvím. To funguje na videoherních principech, kdy se městem prohánějí nejrůznější pohyblivé plošinky, případně se můžete proletět transportačním potrubím. Z kostiček se ždímají penízky a vůbec je všude spousta odkazů na videohry, které hráči okamžitě rozpoznají. Pořád si osobně nejsem jistý, co na to budou říkat diváci, kteří žádnou verzi Maria nikdy v životě nehráli, ale na druhou stranu je asi pravda, že takových lidí nejspíš mnoho nebude.

Podobně jako ve hrách na Maria čeká záchrana unesené princezny. Chris Pratt namluvil Maria, Charlie Day Lugiho, Anya Taylor-Joy princeznu Peach, záporáka Bowsera Jack Black, Toada Keagan-Michael Key, Donkey Konga Seth Rogen, Cranky Konga Fred Armisen, Kameka Kevin Michael Richardson a Spikea Sebastian Maniscalco. Snímek režírují Aaron Horvath a Michael Jelenic, scénář napsal Matthew Fogel. Film bude uvedený do kin 23. března 2023.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 2

Super Mario Bros. ve filmu – Nová upoutávka vás provede Houbičkovým královstvím | Fandíme filmu Super Mario Bros. ve filmu – Nová upoutávka vás provede Houbičkovým královstvím | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest