Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky

Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu
Pathé
Zobrazit dalších 6 obrázků
Velkofilmové zpracování šermířského dobrodružství bude uvedeno v Česku. Pusťte si upoutávku a seznamte se.

Už je potvrzené, že v příštím roce uvidíme v Českých kinech dva snímky natočené na motivy literární klasiky Alexandra Dumase. Nejprve 6. dubna 2023 dorazí Tři mušketýři: D'Artagnan a následně 14. prosince přijdou na řadu Tři mušketýři: Milady.

Teď je tu trailer, který nám poodhaluje, jak snímky budou vlastně vypadat. Podle některých zdrojů vyšlo natáčení až na 85 milionů amerických dolarů a to na evropské poměry není vůbec špatné. V upoutávce je to rozhodně vidět, že nás nečeká žádná ochotnická produkce, ale že filmaři měli dost prostředků na to, aby dokázali navodit tu správnou historickou patinu.

Zřejmě nemůžeme očekávat, že bychom se dočkali nějaké revoluce, ale v tuhle chvíli Tři mušketýři vypadají jako solidní dobrodružná zábava. Nechybějí politické intriky, bohaté kulisy a kostýmy, sympaticky působící ústřední postavy a na první pohled svižná akce.

Synopse prvního snímku: D'Artagnan je temperamentní mladý muž z Gaskoňska. Poté, co se pokusí zachránit mladou ženu, je jejími únosci ponechán napospas smrti. Když dorazí do Paříže, snaží se útočníky všemi možnými způsoby vypátrat. To však ještě netuší, že jej hledání zavedlo přímo do srdce skutečné války o budoucnost Francie. S nebezpečnou troufalostí se D'Artagnan spojí se třemi královými mušketýry - Athosem, Porthosem a Aramisem. Společně se postaví temným machinacím kardinála Richelieu. Do skutečného nebezpečí se dostane D'Artagnan ve chvíli, kdy se zamiluje do královniny důvěrnice Constance Bonacieux. Právě pro svůj horoucí cit se ocitá v hledáčku svojí budoucího úhlavní nepřítelkyně: Milady de Winter.

Synopse druhého snímku: Přímo před D'Artagnanovýma očima je Constance unesena. Mladý mušketýr se ji snaží zoufale zachránit a je donucený spojit síly s tajuplnou Milady de Winter. Začíná však válka. Athos, Porthos a Aramis odjíždějí na frontu a strašlivé tajemství z minulosti zničí všechna stará spojenectví. Král je čím dál tím víc pod vlivem kardinála Richelieu a D'Artagnan spolu s mušketýry jsou poslední hrází, která chrání zemi před vlnami chaosu. Mušketýři jsou vtažení do spiknutí, které může celou zemi spálit na popel. Osud před ně postaví strašlivou volbu: Pokud chtějí zachránit Francii, musejí obětovat své milované.

Režíruje Martin Bourboulon (Táta nebo máma), scénář napsali Matthieu Delaporte a Alexandre de la Patellière (Jméno, Nikdo odnikud). Obsazení je docela nabité. Milady hraje Eva Green, Athose Vicent Cassel. D’Artagnana ztvárnil François Civil, kardinála Richelieu Eric Ruff, královnu Annu Vicky Krieps, Aramise Romain Duris a Porthose Pio Marmaï. Dále hrají Ralph Amoussou, Louis Garrel, Jacob Fortune-LLoyd, Patrick Mille, Lyna Khoudri a Julien Frison.

Podklady a foto: Pathé

Galerie: 7

Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu Tři mušketýři: Trailer ukázal nové zfilmování dobrodružné klasiky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest