Joseph Kosinski: Novinky o Tronovi 3 a Black Hole

Joseph Kosinski: Novinky o Tronovi 3 a Black Hole | Fandíme filmu
Premiéra Nevědomí je za námi, a tak má Kosinski opět napilno.

Premiéru Nevědomí Josepha Kosinskiho máme už nějaký ten pátek za sebou, takže jak to vypadá s dalšími Kosinskiho projekty, kterými jsou Tron 3 a dlouho ohlášená Černá díra? Oba scénáře se stalé sepisují, na Tronovi 3 dělá Jesse Wigutow, Černá díra je v rukou Jona Spaihtse (Prometheus), ale už teď je režisér z jejich prací velmi nadšený. Takže doufejme, že tvůrce jen neplácá do větru a že budeme nadšeni i my diváci.

Třetí Tron bude dále rozvádět myšlenku, jaká byla nastíněna v závěru Legacy. Tudíž půjde hlavně o začlenění Quorry (hrála jí Olivia Wilde) do skutečného světa a film se pokusí zodpovědět otázky, které vyvstaly během procesu přenášení digitální bytosti z počítačového světa do naší reality. Samozřejmě se opět počítá s projekcí v IMAXu.

O Černé díře Kosinski uvedl, že film nebude remake originálu z roku 1979, ale bude se jednat spíš o reboot. Z filmu si tvůrci vypůjčí pouze základní koncept a pak si půjdou už zcela vlastní cestou. Na původním scénáři tehdy pracoval Travis Beacham (Pacific Rim). Děj se zaměřuje na posádku vesmírné průzkumné lodi, která nalezne ztracené vesmírné plavidlo zvanou Cygnus se šíleným vědcem Reinhardtem uvnitř, který se snaží proletět černou dírou. Když se lidské posádce podaří dostat na palubu, jsou napadeni Reinhardtovými roboty.

Vrátili byste se spíš zpátky na Grid nebo vás láká představa putováním širým vesmírem?

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest