Tron 3 bude zaměřený na širší publikum

Tron 3 bude zaměřený na širší publikum | Fandíme filmu
Co režisér Joseph Kosinski prozradil o chystaném filmu TR3N? Kdy nejdřív film uvidíme?

Čtyři měsíce zpět, jsme vás informovali o tom, co se děje s pokračováním dalšího Trona. Na letošním WonderConu vedle prezentací jiných zajímavých filmů byl samozřejmě přítomný i režisér Joseph Kosinski se svou sci-fi Oblivion, a ten se k sequelu svého spektáklu z počítačového světa několika slovy aktuálně vyjádřil. Projekt dostal pracovní označení TR3N a první verzi scénáře Jesseho Wigutova bude Kosinski pravděpodobně držet v ruce za pár týdnů a pokud ji shledá za zajímavou, tak usedne opět za kameru. Tentokrát by však scénář neměl úplně cílit na skalní fanoušky, ale měl by se otevřít širšímu publiku. Ať už to znamená, co to znamená. Nicméně je jasné, že Disney bude chtít finanční výsledky oproti Tron: Legacy výrazně posílit.

Závěrem Kosinski dodává, že práce na Legacy zabrala více jak dva roky. Jestli si pokračování vyžádá podobnou časovou péči, je možné, že další dobrodružství z Gridu (Sítě) uvidíme buď v roce 2015 nebo popřípadě o rok později. Mimochodem, o návratu do pokračování projevila zájem představitelka půvabné Quorry, Olivia Wilde.

Poznámka na závěr: Tron: Uprising odehrávající se mezi prvním a druhým Tronem, byl kvůli nízké sledovanosti ukončen po první sezóně a zatím není jisté, zda někdy dojde k obnovení tohoto animovaného seriálu.

Zdroje: Collider, Screen Rant, Giant Freak in Robot, Filmofilia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest