Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá

Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Na motivy skutečné události vznikla černá komedie. Pusťte si nafrčený trailer.

V roce 1985 pašerák Andrew C. Thornton II vyhodil nad národním parkem v americké Georgii z malého letadla balík kokainu. Sám později z letadla vyskočil, neotevřel se mu padák a zemřel. To ale pro tenhle příběh není podstatné. Důležité je, že v národním lesním parku Chattahoochee objevil vyhozený balík kokainu medvěd. Když se po třech měsících našlo medvědovo mrtvé tělo, povalovalo se kolem něj čtyřicet otevřených balíčků kokainu. Nešťastníkovi se začalo přezdívat Cocaine Bear, popřípadě Pablo EscoBear a vznikla o něm celovečerní černá komedie.

Snímek Cocaine Bear bude do českých kin uvedený pod překladovým názvem Medvěd na koksu. Černá komedie pojednává o nesourodé skupince policajtů, kriminálníků, turistů a puberťáků, kteří se nacházejí v lese v Georgii zrovna ve chvílí, kdy se dvousetkilový medvěd nadopoval neskutečným množstvím kokainu a vydal se celý sjetý řádit. Chce další fet. A krev!

V hlavních rolích vystupují Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O'Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince a Scott Seiss. Režíruje Elizabeth Banks. Scénář napsal Jimmy Warden, produkují Phil Lord a Christopher Miller. Do českých kin bude film uvedený 23. února, dole v galerii najdete zveřejněné obrázky a plakát.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá | Fandíme filmu Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá | Fandíme filmu Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá | Fandíme filmu Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá | Fandíme filmu Medvěd na koksu: Do českých kin míří sjetý méďá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest