Ant-Man 3: Nový pohled na super padoucha Kanga, který změní celý svět Marvelu

Ant-Man 3: Nový pohled na super padoucha Kanga, který změní celý svět Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Peyton Reed promluvil o přírodním živlu, který postavil proti maličkému Ant-Manovi.

Díky magazínu Empire jsme se dozvěděli nové podrobnosti o Indianu Jonesovi 5, na přetřes však přišel také Ant-Man a Wasp: Quantumania. Byla zveřejněna nová fotografie s Ant-Manem (Paul Rudd) a padouchem Kangem (Jonathan Majors), kterou si můžete prohlédnout dole v galerii. Režisér Peyton Reed k fotografii říká:

[Představení Kanga] podle mě bude mít zcela zásadní dopad na celý filmový svět Marvelu. Scenárista Jeff Loveness napsal náš film, ale také Avengers: The Kang Dynasty. Hodně jsme tak probírali, jaký bude mít vliv, že se objeví tahle [verze] Kanga Dobyvatele. Máme pro vás nachystané velké věci. V našem filmu je Kang Dobyvatel úplně jiná postava. Je to pán času. Je to válečník a stratég. Přijde mi zajímavé vzít nejmenšího Avengera, který je podle některých diváků i ten nejslabší, a postavit ho proti tomhle absolutnímu živlu.“

Z Reedova vyjádření si můžeme odnést hned několik věcí: O padouchovi mluví jako o Kangu Dobyvateli. Rozhodně tedy nejde o postavu, kterou jsme potkali vminisérii Loki. Pokud to není přímo ultimátní lotr, s nímž se v chystaném filmu střetnou Avengers, tak je to minimálně jeho neméně zlá varianta. Peyton také zmiňuje, že je Kang „pán času“. V kvantové říši plyne čas jinak. Že by tu byl Kang lapený či nějak oslabený? Bude se snažit využít příchodu hrdinů k tomu, aby se nějak osvobodil? A potěší i zmínka o tom, že Quantumania a The Kang Dynasty vznikají ve vzájemné provázanosti.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Foto: Marvel

Zdroje: Empire

Galerie: 2

Ant-Man 3: Nový pohled na super padoucha Kanga, který změní celý svět Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man 3: Nový pohled na super padoucha Kanga, který změní celý svět Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest