Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka

Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu
Dreamworks
Zobrazit dalších 5 obrázků
Do našich kin už na Vánoce dorazí animák s výrazně pohádkovým výtvarným zpracováním.

První Kocour v botách vznikal v dobách, kdy už z kdysi sympatického Shreka byla jen ždímačka na peníze. Příprava dalšího Kocoura mnoho let po tom prvním tak nepůsobila nejdřív jako nic, co by stálo za pozornost. Spolu s prvními trailery se však ukázalo, že Kocour v botách: Poslední přání zvolil zajímavý styl animace, který rozhodně není u komerčních animáků běžný. A tak se můžeme na premiéru 22. prosince opatrně těšit.

Nejnovější upoutávka je dost dlouhá a soustředí se na představení filmové zápletky. Ta je známá už delší dobu: Kocour ve své nerozvážnosti rozfrcal osm z devíti kočičích životů. Život kočky domácí je dost ponižující, a tak Kocour usilovně hledá hvězdu přání, aby se mu životy vrátily. Pomáhá mu Čiči tlapička, v patách jsou mu zarytí nepřátelé. Nová upoutávka na sebe upozorňuje také tím, že namísto španělských rytmů a dobrodružné či pohádkové hudby volí známou písničku All Star od Smash Mouth, kterou před lety zpopularizoval první Shrek. Ta ve výrazném výtvarném kabátku působí trochu nepatřičně, tak snad nebude nový Kocour k vlastní škodě příliš rozjuchaný.

Jak už víme z dřívějška, příběh pojednává o tom, že Kocour (Antonio Banderas) promrhal osm ze svých devíti kočičích životů a zbývá mu ten poslední. Kocour se rozhodne vypravit do Černého lesa, aby našel mytickou hvězdu přání a získal své ztracené životy zpátky. S jedním životem je ale třeba šetřit, a tak slavnému šermíři nezbývá nic jiného, než pokorně požádat o pomoc svoji nemesis – neodolatelnou Čiči Tlapičku (Salma Hayek). Na výpravu se s nimi vydává potrhlý, užvaněný a vždy optimistický vořech Perro (Harvey Guillén). V patách je jim však Zlatovláska (Florence Pugh) a mafiánský klan Tří medvědů, „Velký“ Jack Horner (variace na postavu z dětské říkanky, John Mulaney) a děsivý lovec odměn Velký zlý vlk (Wagner Moura). Dále hrají Olivia Colman, Ray Winstone, Da’Vine Joy Randolph, Anthony Mendez a Samson Kayo. Režírují Joel Crawford a Januel Mercado. Datum premiéry je ohlášené na 22. prosince 2022.

Podklady a foto: Dreamworks

 

Galerie: 6

Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu Kocour v botách: Poslední přání – Nový trailer vzpomíná na Shreka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest