Darkness of Man: Jean-Claude Van Damme zkusí být dramatičtější

Darkness of Man: Jean-Claude Van Damme zkusí být dramatičtější | Fandíme filmu
Sony
Při ochraně malého kluka si JCVD podá úplně všechny.

Vzpomínáte si, jak Jean-Claude Van Damme v únoru vyhrožoval, že končí s akčními filmy? Tak už to od té doby stačil dvakrát porušit. Před dvěma týdny jsme vás seznámili s novinkou Silent Kill a teď je tu ještě Darkness of Man, čili zhruba „Temnota v srdci“. V tomhle případě se alespoň snímek tváří, že krom akce nabídne také trochu dramatičtější notu.

Snímek by měl připomínat Van Dammovy temnější filmy, jako jsou JCVD nebo Vyhazovač (Lukas). Děj je zasazený do Los Agenels a Van Damme tu hraje Russella Hatche, agenta Interpolu, který se po pokaženém zátahu začne starat o Jaydena, syna svého zabitého informátora. O mnoho let později propukne v LA válka lokálních gangů. Russell se nezastaví před ničím, aby v ní ochránil Jaydena a jeho strýčka. Postaví se dokonce i vlastním kolegům s nekalými úmysly.

Bohužel, snímek režíruje James Cullen Bressack, kterému se během dosavadní kariéry zatím nepodařilo prokázat, že by měl na to natočit dobrý film. V lepším případě dělá lehce podprůměrné film, v horším vyloženě špatné. Standardně točí „akční důchod“ bývalých hvězd, jako jsou Bruce Willis (Fortress), Mel Gibson (Hot Seat) nebo Steven Seagal (Beyond the Law). Námět připravil sám Van Damme, scénář napsala debutantka Alethea Cho (někdy Alethea Hnatka-Cho).

Natáčení začne z zkraje příštího roku v Los Angeles.

Foto je ilustrační, Jean-Claude Van Damme ve filmu Balkánská pomsta

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest