What’s My Name?: Jean-Claude Van Damme chystá svůj úplně poslední akční film

What’s My Name?: Jean-Claude Van Damme chystá svůj úplně poslední akční film | Fandíme filmu
Cannon Film
Ve finálním snímku akční kariéry s JCVD utká se svými předchozími filmovými protivníky.

Jean-Claude Van Dame patří mezi přední hvězdy akčních filmů. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem, Brucem Willisem a Sylvestrem Stallonem byl hlavní tváří chlapáckých bijáků, které explodovaly v Hollywoodu v 80. letech minulého století. U ostatních to vypadá, že prozatím stále pokračují, zato Van Damme ve svých 61 oznámil, že s akční kariérou končí.

Jako rozloučení s akční dráhou natočí snímek What’s My Name? (Jak se jmenuji?). Obdobně jako ve filmu JCVD z roku 2008 si Jean-Claude opět zahraje určitou verzi sebe sama. Jeho kariéra je na tom bídně, třicet let žil po hotelech, pije. Po premiéře svého posledního filmu přechází opilý přes ulici a srazí jej auto. Když se Van Damme po vážné nehodě probudí v nemocnici, má amnézii a je k nepoznání. Sám sebe a svou skutečnou identitu poznává skrze souboje s bojovníky, s nimiž se Van Damme utkal během svojí kariéry. Čeká na něj velké množství duelů, během kterých se může řídit pouze srdcem a pomalu směřuje k finálnímu mači.

Ve snímku by se měli objevit Dolph Lundgren z Univerzálního vojáka, Michael Quissi z Kickboxera, Bolo Yeung z Dvojitého zásahu, Randy Couture z Expendables 2 a další. Van Damme se dušuje, že se podařilo přesvědčit k návratu většinu jeho nejslavnějších oponentů z průběhu jeho kariéry. K hercům se připojí také nějací zápasníci UFC.

Jean-Claude říká, že Krvavý sport skutečně nastartoval jeho kariéru, teď chce snímkem ve stylu Krvavého sportu svou akční dráhu ukončit. What’s My Name? označuje jako „Krvavý sport na nové úrovni“. Snímek se inspiruje jeho skutečným životem a Van Damme k němu napsal námět. Scénář potom napsal oscarový vítěz Nick Vallelonga (Zelená kniha) spolu s Paulem Sloanem (Já, pomsta). Režíruje Jeremy Zag. Ten za sebou nemá žádný výrazný snímek, nicméně uvádí, že s Van Dammovými filmy vyrostl a plánuje, že si fanoušci budou moci zavzpomínat na některé z hercových nejslavnějších soubojů. Točit se bude v katakombách pod Paříží.

Aktuálně JCVD zlikvidoval všechny svoje další akce a věnuje se výhradně intenzivnímu tréninku, aby se pro natáčení dostal do špičkové formy. Pak má v plánu se věnovat rodině a svojí lodí jezdit kolem světa.

Titulní foto je ilustrační - Kickboxer

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest