Into the Woods: Disney chystá pohádkový muzikál

Into the Woods: Disney chystá pohádkový muzikál | Fandíme filmu
Rob Marshall (Chicago, Piráti z Karibiku 4) pro Disneyho chystá hvězdně obsazenou podívanou, které splete dohromady řadu klasických pohádek.

Režisér Rob Marshall (Chicago, Gejša) se chystá znovu zabřednout do muzikálových vod. Po dva roky starém pokračování Pirátů z Karibiku totiž natočí adaptaci broadwayského pohádkového muzikálu Into the Woods. Ten si svoji premiéru na prknech, která znamenají svět, odbyl už v roce 1986, je založen na textu od Jamese Lapinea a autorem písní je držitel Oscara a osmi Cen Tony Stephen Sondheim.

Děj muzikálu proplétá příběhy hned několika pohádek od bratří Grimmů a potkají se v něm známé postavy jako Červená Karkulka, Popelka nebo Locika. Tyto jednotlivé příběhy jsou pak spojeny pomocí originální linie o pekaři a jeho ženě, kteří by rádi založili rodinu, ale musí se nejdříve vypořádat s kletbou, kterou na ně uvalila zlá čarodějnice.

Scénář k filmovému zpracování napsal právě autor původního muzikálu James Lapine a Sondheim by mohl složit několik zbrusu nových písní. S hereckým obsazením to vypadá tak, že bychom se mohli dočkat skutečně hvězdného ansámblu. Už zkušebního čtení textu se zúčastnilo hned několik známých jmen, mezi která patří například Patrick Wilson (Insidious), Allison Janney (Americká krása) nebo Anna Kendrick. Poslední zmiňovaná by si měla zahrát jednu z rolí nejdůležitějších - postavu Popelky. Kromě těchto se v kuloárech hovoří i o tak ostřílených hvězdách, jakými jsou Meryl Streep (ta by měla být obsazena jako zlá čarodějnice), Johnny Depp, Chris Pine, Jake Gyllenhaal nebo Emily Blunt.

Hvězdně obsazený muzikál z produkce Disney do zahraničních kin vtrhne 25.12. 2014.

Zdroje: Variety I, Variety II, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest