Guardians of the Galaxy Holiday Special: První trailer pro novou marvelovku

Guardians of the Galaxy Holiday Special: První trailer pro novou marvelovku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Strážci Galaxie se vydají na Zemi, aby smutnému Star-Lordovi uspořádali ty nejlepší Vánoce.

Marvel má v posledních hodinách napilno. Po zveřejnění oficiálního traileru pro Ant-Man a Wasp: Quantumania je tu ještě trailer pro The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Studio nás s formátem speciálů seznámilo říjnovým Vlkodlakem: Nočním lovcem, napříště si podobu krátkého filmu vyzkoušejí Strážci Galaxie.

Už zápletka naznačuje, že půjde o oddechovou záležitost, nikoliv o klíčovou součást celého universa, se kterou by stála a padala celá další budoucnost Strážců. Skupinka vesmírných dobrodruhů by ráda zvedla náladu Star-Lordovi (Chris Pratt), který je stále smutný ze ztráty Gamory. Parťáci jej chtějí rozveselit a rozhodnou se, že mu uspořádají vánoční oslavu v pozemském stylu. U toho nesmí chybět ideální dárek. Tím se má stát Star-Lordův nejoblíbenější filmový herec – Kevin Bacon.

Streamovací platforma Disney+ novinku uvede 25. listopadu. Kromě Pratta ve speciálu vystupují Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn a Kevin Bacon. Oficiální tisková zpráva překvapivě v seznamu herců uvádí také Michaela Rookera. Ten hrál v prvních dvou dílech Strážců Galaxie Yondua. Ten však zemřel a režisér a scenárista James Gunn trvá na tom, že jej nikdy neoživí. Buď se tedy objeví ve flashbacku, anebo ve filmu podobně jako Bacon bude „hrát“ herce Michaela Rookera. V traileru se objevil také pes Cosmo, přičemž do této role byla před časem obsazena Maria Bakalova.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Guardians of the Galaxy Holiday Special: První trailer pro novou marvelovku | Fandíme filmu Guardians of the Galaxy Holiday Special: První trailer pro novou marvelovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest