The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací

The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací | Fandíme filmu
Laika Come Home
Zobrazit další 4 obrázky
Když nemáš rozpočet, vraž tam dvakrát Jirku Babicu. Aneb šílené nápady céčkovým filmům stále vládnou.

Před pěti lety vznikla hororová komedie The VelociPastor. Stála jen 35 tisíc dolarů, tedy ani ne milion korun. Zřejmě tak máte představu, jak asi mohl výsledek vypadat. Premisa o knězi, který se v záchvatech zuřivosti mění ve vraždícího dinosaura nicméně byla natolik ujetá, že si snímek na festivalech a mezi milovníky céčkových filmů získal věrné publikum.

Proto se tvůrci rozhodli, že budou daleko více ambiciózní a pro natáčení pokračování se na Kickstarteru snaží vybrat rovnou 275 tisíc. Tedy skoro osminásobek. Produkce bude opět veskrze nadšenecká, takže fanoušci mohou doufat, že veškeré peníze půjdou do zásob umělé krve a utržených končetin. Tvůrci věří, že za čtvrt milionu (zbytek jde na daně a poplatky) dovedou natočit film, který bude vypadat jako milionový. Zároveň nemá jít o zopakování toho samého, ale snímek se má rozmáchnout do větší šíře, podobně jako tomu bylo například v 80. letech u Evil Dead a Evil Dead 2.

Oficiální anotace praví: Bývalý pastor Doug a Carol společně cestují do italského Milána, kde vyšetřují sérii vražd spáchaných maskovaným zabijákem během festivalu plodnosti. Do celé věci jsou zapletení také sovětští špioni a Interpol. Film opět režíruje Jesse Gouldsburry, scénář spolu s ním napsal Brendan Steere. VelociPastora Douga znovu hraje Gregory James Cohan a Carol Alyssa Kempinski.

Zatím není zřejmé, kdy bychom se snímku mohli dočkat, níže si můžete prohlédnout první artworky a promo obrázky.

Titulní foto: První The VelociPastor

Zdroj: Kickstarter filmu

Galerie: 5

The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací | Fandíme filmu The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací | Fandíme filmu The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací | Fandíme filmu The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací | Fandíme filmu The VelociPastor 2: Připravte se, kněz-raptor se vrací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest