Expendables 3: Seagal opět na palubě

Expendables 3: Seagal opět na palubě | Fandíme filmu
Podle nejnovějších zvěstí se Seagal ve filmu nakonec objeví. Jakou bude mít roli a co všechno (a koho) nové zprávy slibují?

Je to tak vážení. I když to je se Seagalem jako na houpačce a Stallone tajuplně naznačoval, že nic není ztraceno, aby jen pár dní na to ze Stevenova tábora znělo, že pro pana aikido není týmovka dost dobrá, teď se z bulharských médií ozývá, že se Seagal ve filmu skutečně objeví. Proč bychom měli věřit nějakým Bulharům? Protože se v zemi bude třetí díl série opět točit, a protože osmdesátková autorita, server Expendablespremiere.com, připomíná, že ze stejných zdrojů přišla řada informací o Expendables 2, které byly později potvrzeny.

Zpráva jistě potěší Seagalovy příznivce, už o něco méně šťastnější je dle mého soudu zvěst, že by měl patřit mezi klaďase. Na Stalloneho straně je imho už maličko přeplněno. Ale budiž, vše se stále může změnit, protože, Bulhaři připomínají jednu velkou pravdu, kterou jim budeme věřit asi všichni do jednoho: I když by podle dostupných informací mělo začít natáčení už v srpnu, kvůli neustálému vyjednávání se zajímavými akčními persónami, se scénář pořád přepisuje – Každá hvězda (bývalá hvězda) si touží ve filmu uzmout svých pět minut slávy a všichni chtějí po Slyovi alespoň nějaký výrazný moment. A že těch momentů bude, protože podle posledních dostupných informací bude ve filmu opravdu nabito:

Ten samý zdroj, který přišel se Seagalem, potvrdil také účast Mela Gibsona, Sylvestra Stallonea (tam není o čem diskutovat), Jasona Stathama (ten nedávno účast potvrdil osobně, avšak je otázkou, jak velkou roli ve filmu bude mít, v září už musí být na place Rychle a zběsile 7), Dolpha Lundgrena (stejný případ - potvrdil se sám), Jackieho Chana, Nicolase Cage, Wesleyho Snipese, Milly Jovovich, Mickeyho Rourkea a Jeta Li! Jeta Li, Jackieho Chana, Snipese, Cage, Rourkea, Lundgrena, Stallonea a Jovovich potvrzuje také další, separátní bulharská zpráva, takže s jejich účastí můžeme zřejmě počítat, což je potěšující, vzhledem k tomu, že ještě nedávno se konkrétně nad Chanem opět vznášel otazník.

Další z bulharských zdrojů tvrdí, že do země nepřiletí ani Willis ani Schwarzenegger, takže je teoreticky možné, že oba pánové budou mít opět spíše menší úlohu a s týmem se spojí pouze skrze trikovou magii nebo v nějakých rámovacích scénách na začátku / na konci filmu. Pokud máte pocit, že se o Willisovi doposud nějak podezřele mlčelo, tak vězte, že byl zatím potvrzen ze dvou zdrojů, přičemž jedním z nich je francouzská stránka Allocine, která je přímo napojená na francouzského filmového distributora, jenž jako první zveřejnil teaser plakát, který prozradil všechny účastníky Expendables dvojky. Allocine potvrzuje také Terryho Crewse a Randyho Couture, o kterých se toho doposud také příliš nenamluvilo.  

Jeden sportovní web, s naprosto nulovou pověstí, co se filmových novinek týče, teď navíc tvrdí, že by se ve filmu měla objevit také Lucy Lawless, alias Xena! A pokud bojovníků pořád ještě nemáte dost, pak vězte, že zájem projevil také Donnie Yen, který si mohl zahrát už ve dvojce, ale neměl moc času a role mu přišla malá. Stallone se pak už dříve na svém Twitteru nechal slyšet, že by moc rád obsadil Iko UwaiseThe Raid, pokud by herec byl schopný svou roli odehrát v angličtině. Tak teď jen doufejme, že se Sly vykašle na své dřívější snahy o obsazení mladých techniků, protože nevím jak vám, ale mě se zdá, že už takhle má k dispozici herců až až.

Shrnutí anebo co je v Expendables 3 (téměř) jisté

Abychom si to pro přehlednost celé ještě jednou zopakovali, tak oficiálně jsou ze starých známých potvrzení Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren a Mickey Rourke. Jet Li, Randy Couture a Terry Crews se pravděpodobně vrátí také, největší otazník visí asi nad Brucem Willisem. Ve filmu neuvidíme žádné zlé dvojče mrtvého JCVD a nevrátí se ani Chuck Norris. Co se nováčků týče, tak oficiálně potvrzený je jenom Wesley Snipes, s Melem Gibsonem můžeme počítat na 99%. S Millou Jovovich, Stevenem Seagalem, Nicolasem Cagem a Jackiem Chanem se dost možná stále ještě na poslední chvíli jedná.

Natáčení začne zhruba v polovině srpna, točit se bude v Los Angeles, New Orleans (je možné, že Schwarzenegger a Willis natočí své scény pouze v USA) a především v Bulharsku. Režii má na starost Patrick Hughes, scénář stále ještě píše Sylvester Stallone, premiéra je naplánována na 15. 8. 2014.

Zdroje: Expendables Premiere, Exflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest