Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku

Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer nové akční komedie, kde Jennifer Coolidge řádí se samopalem.

Jennifer Lopez má v posledních dnech napilno. Minimálně co se týče zpráv o jejích chystaných filmových novinkách. Viděli jsme první trailer akčního thrilleru The Mother. Dočkali jsme se castingových zpráv o sci-fi Atlas. A teď je tu trailer pro akční komedii Shotgun Wedding.

Termínem shotgun wedding se v anglicky mluvících zemích označuje taková svatba, ke které je pár dotlačený (doslova tedy „svatba pod pohrůžkou brokovnice“), často nejbližšími příbuznými, například kvůli tomu, že partnerka otěhotněla. V chystaném filmu služby Amazon Prime Video však bude označení daleko doslovnější.

Darcy a Tom shromáždí celou svoji vlezlou rodinu na honosné svatbě v exotickém letovisku. Pár začíná pomalu pochybovat o tom, zda se náhodou neunáhlil, ale najednou má daleko horší potíže, když jsou všichni hosté zajatí jako rukojmí ozbrojenými útočníky. „Dokud nás smrt nerozdělí“ tak nabírá úplně nový rozměr a začíná bláznivé dobrodružství plné adrenalinu, kde se musí Darcy a Tom pokusit zachránit své příbuzné...pokud se do té doby sami nepozabíjejí.

Trailer na první pohled působí jako regulérně zábavná bláznivá komedie, kde jde ústřední dvojka hrdinů z jedné šílené situace do druhé, jako tomu bylo nedávno například ve Ztraceném městě se Sandrou Bullock a Channingem Tatumem. Tentokrát ústřední dvojici v ohrožení (a pro situaci nevhodném oblečení) ztvárnili Jennifer Lopez a Josh Duhamel, které doplňují Sônia Braga, Lenny Kravitz, Cheech Marin, D'Arcy Carden a především čerstvá držitelka ceny Emmy – Jennifer Coolidge. Pokud jste někdy chtěli vidět Stifflerovu mámu se samopalem v ruce, teď máte příležitost.

Shotgun Wedding natočil Jason Moore, který má za sebou fajn kousky, jako jsou Ladíme!, Ségry nebo seriál Trophy Wife. Autory scénáře jsou Mark Hamer (Rande na jednu noc) a především Elizabeth Meriwether (Nová holka), takže se snad můžeme těšit na vydatnou komediální nálož. Amazon Prime Video novinku nabídne od 27. ledna 2023.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 6

Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu Shotgun Wedding: Svatba Jennifer Lopez se zvrhne v divokou přestřelku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest