Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál

Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer nového hororu, v němž se neúspěšný herec neváhá svěřit do péče obskurní démonoložky.

V novém snímku Devil’s Workshop (Ďáblova dílna) je herec ochotný udělat cokoliv pro to, aby konečně získal roli. Tentokrát se uchází o úlohu démonologa a k úspěchu mu má pomoci konzultace se skutečnou expertkou v oboru. Setkání však rychle přechází v něco, co daleko spíš připomíná rituál. Po chvíli už není zřejmé, zda chce dáma ve svém venkovském domě herci opravdu pomoci v kariérním životě, očistit jej od všech jeho vnitřních brzd, sadisticky si s ním pohrát, rituálně jej obětovat a nebo je snad dokonce sama démonem, který má zálusk na mladíkovu duši (nebo alespoň tělo).

Mladého herce ztvárnil Timothy Granaderos (Proč? 13x proto), démonoložku Radha Michell (Silent Hill, Černočerná tma) a ve vedlejší roli hereckého konkurenta vystupuje Emile Hirsch (Útěk do divočiny, Speed Racer). Film natočil málo známý Chris von Hoffmann (Drifter, Monster Party). Snímek bude uvedený do digitální distribuce 30. září. Přidáváme oficiální synopsi, trailer a dolů do galerie zveřejněné promo fotky.

V mrazivém psychologickém hororovém thrilleru neúspěšný herec Clayton zoufale touží po roli démonologa. Vyhledá pomoc Elizy, expertky na satanistickou tradici, která mu slíbí, že mu s přípravou na roli pomůže. Při víkendu stráveném u ní doma Eliza Claytona nutí, aby čelil své tíživé minulosti, prováděl temné rituály a obětoval kozla. Chce Claytonovi pomoci, svést ho anebo jej zničit? Šokující vyvrcholení vám spálí duši!

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu Devil’s Workshop: Herec pro roli neváhá podstoupit satanistický rituál | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest