Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou

Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Zrození Planety opic natočil novou sci-fi. Podívejte se na první trailer.

Rupert Wyatt před lety natočil Zrození Planety opic. Pak mu hned několik projektů nevyšlo – pro Zrození měl točit pokračování a měl realizovat komiksového Gambita. Ani jeden projekt se pod jeho vedením neodlepil od Země. Místo toho natočil kriminálku Gambler a pomohl na nohy seriálovému Exorcistovi. Následně se vrátil k filmové sci-fi.

Novinka Captive State pojednává o Zemi, na kterou zaútočili mimozemšťané. Ale nejde o tradiční akční blockbuster s explozivní invazí. K útoku došlo už před deseti lety a v současnosti lidstvo žije pod nadvládou svých dobyvatelů. Možná to ale není tak hrozné. Chudoba byla vymýcena, nezaměstnanost je nejnižší v historii, zločin neexistuje. Alespoň to tvrdí oficiální propaganda. Jak ale trailer naznačuje, i kdyby tohle všechno byla pravda, tak minimálně se svobodou už je to slabší. Děj je zasazený do Chicaga a v mozaice příběhů nám ukáže život kolaborantů i život disidentů.

Scénář spolu s Wyattem napsala Erica Beeney. V hlavních rolích hrají John Goodman, Vera Farmiga, Machine Gun Kelly (Nerve: Hra o život), Madeline Brewer (Příběh služebnice, Orange Is The New Black), Alan Ruck (Succession, The Exorcist), Ashton Sanders (Straight Outta Compton, Moonlight) či Ben Daniels (The Exorcist, House of Cards). Přiložený trailer ukazuje, že půjde o přemýšlivou sci-fi, která se bude snažit ukázat, jak by to mohlo vypadat, kdyby k mimozemské okupaci skutečně došlo. Vzdáleně by šel trailer přirovnat možná k Nákaze, kde se Steven Soderbergh snažil realisticky vykreslit důsledky globálního rozšíření smrtícího viru. Ve Spojených státech snímek bude uvedený 29. 3. 2019, tak snad se dočkáme i u nás.

Galerie: 5

Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou | Fandíme filmu Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou | Fandíme filmu Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou | Fandíme filmu Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou | Fandíme filmu Captive State: Život na Zemi pod mimozemskou nadvládou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest