Není úniku: Sněhová bouře uvězní skupinku lidí spolu s nebezpečným únoscem

Není úniku: Sněhová bouře uvězní skupinku lidí spolu s nebezpečným únoscem | Fandíme filmu
20th Century Studios
V chystaném napínavém thrilleru hrdina na odříznutém odpočívadle neví, komu může věřit.

V příštím roce uvidíme thriller No Exit, natočený podle stejnojmenného románu Taylora Adamse, který u nás vyšel pod překladovým názvem Není úniku. Snímek pojednává o vysokoškolačce Darby Thorne, kterou sněhová bouře odřízne na silničním odpočívadle v horách. Spolu s Darby je odříznuto několik dalších cizích lidí a na zadním sedadle jednoho z nich hrdinka objeví unesené dítě. Začíná boj o holé přežití při snaze uprchnout, zatímco se Darby snaží přijít na to, kdo ze skupinky odříznutých lidí je únosce.

Hlavní roli ztvárnila zatím prakticky neznámá Havana Rose Liu, kterou jsme mohli vidět ve vedlejší úloze Netflix seriálu Vedoucí katedry. Dále hrají Dale Dickey (Unbelivable, Pravá krev) či Danny Ramirez (The Falcon and the Winter Soldier, Top Gun: Maverick). Snímek zrežíroval Damien Power, který má za sebou průměrně přijaté Killing Ground z roku 2016. Scénář napsali Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se podíleli například na Ant-Manovi, a produkuje Scott Frank, spoluautor Dámského gambitu. Snímek bude uvedený v příštím roce na službě Disney+, která už by v té době snad měla být konečně v Česku oficiálně dostupná.

Oficiální anotace českého knižního vydání: Studentka Darby Thorneová cestuje za svou nemocnou matkou. Kvůli sněhové bouři uvízne na dálnici uprostřed ničeho a je nucena strávit noc na odpočívadle se čtyřmi úplně cizími lidmi. Při hledání mobilního signálu si všimne ruky malé holčičky, která je zamčená v jednom ze zaparkovaných vozů. Bez spojení a bez jakékoli možnosti se odtamtud dostat musí Darby přijít na to, kdo z jejích neznámých společníků je dívčiným únoscem… Není úniku amerického spisovatele Taylora Adamse byl přeložen už do 24 jazyků a je jedním z nejnapínavějších thrillerů, jaké jste kdy měli možnost si přečíst. Šokující zvraty, výborně propracované postavy a nečekané zápletky vám nedovolí se od něj odtrhnout, dokud nezjistíte, jak to dopadne!

Podklady a foto: 20th Century Studios

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest