Vrána: V Česku natáčená komiksovka hlásí novou hereckou posilu

Vrána: V Česku natáčená komiksovka hlásí novou hereckou posilu | Fandíme filmu
Miramax
Zobrazit další 1 obrázek
Řada povědomých míst dostala „roli“ v dalším hollywoodském akčňáku.

Přes léto se v Česku (primárně pak v Praze) natáčí nové zpracování komiksu Vrána (The Crow). Ačkoliv už mají filmaři velkou část natáčení za sebou, čerstvě hlásí zajímavou hereckou posilu. Tou se stává zkušený Danny Huston. Ten má s komiksy zkušenosti, když se v minulosti stačil objevit už ve 30 dní dlouhé noci, X-Men Origins: Wolverine nebo ve Wonder Woman. Nevíme, jakou roli dostal ve Vráně, ale Hollywood si jej často najímá pro úlohy záporáků, tak třeba je to i tento případ.

Filmaři v Česku natáčejí přes léto, přičemž v září se přesunou do Mnichova. Lokace si vybrali poblíž Národního divadla, Příkopů, Václavského náměstí či na Židovském městě pražském. Do hlavní role byl obsazený Bill Skarsgård, jeho partnerku si zahraje FKA twigs. Režisérem nové verze je Rupert Sanders, scénář napsal Zach Baylin.

Vrána je komiks, kterým se jeho autor Jamese O’Barrem pokusil vyrovnat se smrtí svojí přítelkyně. Jeho hrdina Eric Draven také přišel o svou milovanou, kterou zavraždil spolu s ním pouliční gang. S pomocí vrány, která odvádí duše zemřelých na druhý břeh, vstává Eric z hrobu, aby vykonal pomstu na všech, kteří jsou za smrt jeho milované zodpovědní. Komiks už v roce 1994 zrežíroval Alex Proyas. Z jeho adaptace se stala kultovní atmosferická záležitost, kterou bohužel provází tragický stín – během natáčení zahynul představitel hlavní role, Brandon Lee.

Titulní foto je ilustrační - Starší zpracování Vrány

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Vrána: V Česku natáčená komiksovka hlásí novou hereckou posilu | Fandíme filmu Vrána: V Česku natáčená komiksovka hlásí novou hereckou posilu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest