Boy Kills World: Z Billa Skarsgårda se po intenzivním tréninku stal nástroj smrti

Boy Kills World: Z Billa Skarsgårda se po intenzivním tréninku stal nástroj smrti | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit další 1 obrázek
V akčním fantasy spektáklu se máme těšit na bojový styl, jenž jsme v žádném jiném filmu neviděli. 

Pokud jste Hollywoodský herec, někdy prostě přijmete roli, jež si vyžaduje razantní transformaci těla. Herec Christian Bale (Temný rytíř), který šel již mnohokrát z extrému do extrému, budiž příkladem. Pravidelné tvrdé tréninky musel pro hlavní roli v jedinečném akčním fantasy spektáklu zasazeném do dsystopické horečnaté reality Boy Kills World (zhruba „Chlapec zabíjí svět“) od režiséra Moritze Mohra podstoupit také Bill Skarsgård.

Talentovaný herec, jenž se proslavil především rolí klauna Pennywise ve snímku To, tak následoval svého bratra Alexandera Skarsgårda, jež musel nabrat hromadu svalů pro roli v drsném Seveřanovi. Bill hraje v chystané fantasy hluchoněmého chlapec s bujnou fantazií, jenž poté, co je jeho rodina povražděna, prchá do džungle, kde jej tajuplný šaman vytrénuje k tomu, aby svou dětskou fantazii potlačil a stal se nástrojem smrti. Tohle je role, pro kterou prostě musíte být solidně vytrénovaní.

O tréninky se postaral zkušený Dawe Szatarski, renomovaný akční choreograf, který trénoval pod vedením dlouholetého kaskadérského guru Jackieho ChanaBrada Allana. „Byla to úžasná cesta do něčeho kompletně nového,“ prozrazuje Bill Skarsgård. „Měl jsem dva měsíce, abych se naučil předstírat, že dobře bojuji. Dawe Szatarski je čaroděj, kterému se to nejspíš povedlo.“ Pochvaly ovšem sklízí i sám herec. Akční koordinátoři navrhli unikátní styl pohybu určený pro 190 centimetrů vysokého herce, jenž z něj udělá netradiční novou akční hvězdu. „Ve filmu jste nikdy neviděli herce, který se takhle hýbe,“ ozývá se ze zákulisí.

Ve snímku si dále zahrají Samara Weaving, Yayan Ruhian, Famke Janssen, Brett Gelman a Sharlto Copley. Režíruje Moritz Mohr, pro něhož je film celovečerní prvotinou. Námět spolu s Mohrem připravil Arend Remmers (seriál Berlínští psi), scénář píše Tyler Burton Smith (Dětská hra, Kung Fury: The Movie). Producentem je legendární Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man). Natáčelo se v Jihoafrické republice. Premiéra se očekává příští rok. V galerii najdete proměnu Billa Skarsgårda.  

Titulní fotografie: Castle Rock

Zdroj: Ew

Galerie: 2

Boy Kills World: Z Billa Skarsgårda se po intenzivním tréninku stal nástroj smrti | Fandíme filmu Boy Kills World: Z Billa Skarsgårda se po intenzivním tréninku stal nástroj smrti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest