The Flash: Představitel hlavní role Miller souhlasí s léčbou

The Flash: Představitel hlavní role Miller souhlasí s léčbou | Fandíme filmu
Warner Bros.
Průšvihář Ezra Miller se nechal po dlouhém přemlouvání přesvědčit k vyhledání odborné pomoci.

Herce Ezru Millera provázejí delší dobu jeden skandál za druhým. Krom vedle negativního dopadu problémové chování na druhé i jeho samého je tu ještě obchodní (fanouškovský) rozměr celé situace. V posledních dnech a týdnech se začaly v hollywoodských zpravodajích objevovat informace, že si studio Warner Bros. příliš neví rady s tím, co si s hercovým nepředvídatelným chováním počít. Miller dostal hlavní roli v právě natáčeném dvousetmilionovém velkofilmu The Flash, kterému hrozila PR katastrofa, potenciálně i nižší tržby. Dle nedávných zákulisních informací na stole ležela varianta, že by při dalším zhoršení situace mohl být prakticky dotočený velkofilm zcela zrušený.

Jako jedno z potenciálních řešení celé situace se nabízela možnost, že by Miller vyhledal odbornou pomoc a alespoň částečně se tak před veřejností rehabilitoval. A nakonec se situace skutečně vyvíjí právě tímto směrem. Magazín Deadline uvádí, že poslední zhruba dva měsíce vyvíjeli Millerův agent, studio Warner Bros. a blízký okruh rodiny a přátel snahu přesvědčit Ezru, aby vyhledal odbornou pomoc. Poslední kapkou zřejmě mělo být srpnové obvinění z krádeže. Sám herec vydal prohlášení v němž říká:

V poslední době procházím závažnou krizí. Pochopil jsem, že trpím komplexními duševními problémy a započal jsem léčbu. Chtěl bych se omluvit všem, které mé dosavadní chování vystrašilo či znepokojilo. Jsem odhodlaný pracovat na tom, abych byl opět zdravý, produktivní a nepředstavoval hrozbu [pro sebe nebo své okolí].“

Nezbývá než Millerovi popřát, aby se mu skutečně s pomocí odborníků podařilo najít v životě balanc.

Nebinární herec v posledních několika letech stále častěji projevoval nepředvídatelné, často násilné nebo jinak nebezpečné chování. V roce 2020 byl natočený jak škrtí cizí ženu v Reykjaviku. Začátkem letošního roku byl dvakrát zadržený na Havaji za násilné chování na veřejnosti. V červnu přišlo obvinění z toho, že už delší dobu manipuluje teprve čerstvě zletilou (nebinární) dívku. V tom samém měsíci byl obviněn z obtěžování matky a jejího dvanáctiletého syna ze státu Massachusetts. Následně se objevila zpráva, že herec na své farmě ve Vermontu ukrývá matku se třemi dětmi. Údajně je měl chránit před násilnickým manželem (otcem), zároveň však zazněla nařčení, že Miller v místnosti s dětmi kouří marihuanu a nechává v jejich dosahu střelné zbraně a munici. Následně herec odmítal spolupracovat s úřady během šetření situace. A ještě teď v srpnu jej vermontská policie obvinila z vloupání a krádeže.

Foto: Ezra Miller ve filmu The Flash

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest