Dalších 365 dní: Netflix zakončí svou erotickou trilogii, je tu trailer

Dalších 365 dní: Netflix zakončí svou erotickou trilogii, je tu trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
První čtyři minuty z filmu a nový trailer lákají na závěr příběhu polské milovnice.

Je to tady vážení! Erotická série 365 dní dospěje ke svému...vrcholu. Předchozí dva díly měly slabé recenze, nicméně to je vedlejší. Jedničku provázel silný divácký zájem, živený zřejmě pikantní pověstí, která snímku předchází. Dvojka a trojka se pak točily kvůli ušetření nákladů v těsné návaznosti, takže dokončení trilogie bylo nevyhnutelné.

Na konci dvojky se mohlo zdát, že má hrdinka na kahánku, ale světe div se, je živá a zdravá, takže ve trojce může vesele obšťastňovat publikum znovu. Oficiální anotace pro Dalších 365 dní říká: Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe.

Vypadá to, že se film celkem odkloní od knižní předlohy od Blanky Lipińsky, protože ta má anotaci následující: Těhotná Laura je postřelena. Nejlepší lékaři bojují o její život. Lauřin manžel, šéf sicilské mafie, musí učinit to nejtěžší rozhodnutí v životě. Koho zachránit – milovanou ženu, nebo jejich nenarozené dítě? Co si Massimo zvolí? Bude pro něj mít život bez Laury ještě smysl? Bude schopen sám vychovávat jejich syna? Hlavou mu víří miliony myšlenek, ale žádná z nich není zrovna uklidňující. Neví, kam bude směřovat další osud jeho rodiny. Jakých 365 dní budeme sledovat ve třetím díle ságy?

To je nicméně asi jedno, protože na tuhle sérii diváci koukají kvůli exotickým a luxusním lokacím, pohledným protagonistům, romanci, intrikám a erotice. Trailer naznačuje, že tohle všechno fanoušci opět dostanou. Lipińska se podílela na scénáři, který společně s ní připravili Tomasz Klimala, Tomasz Mandes a Barbara Białowąs. Mandes a Białowąs film zrežírovali. V hlavních rolích vystupují Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Magdalena Lamparska a Simone Susinna. Netflix novinku uvede 19. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Dalších 365 dní: Netflix zakončí svou erotickou trilogii, je tu trailer | Fandíme filmu Dalších 365 dní: Netflix zakončí svou erotickou trilogii, je tu trailer | Fandíme filmu Dalších 365 dní: Netflix zakončí svou erotickou trilogii, je tu trailer | Fandíme filmu Dalších 365 dní: Netflix zakončí svou erotickou trilogii, je tu trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest