Paranormal Activity: Hororová série se prozatím dočká ukončení

Paranormal Activity: Hororová série se prozatím dočká ukončení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Šéf hororového studia Blumhouse hovoří o budoucnosti Paranormal Activity. Známe zápletku.

Producent a manažer Jason Blum je úspěšným ředitelem produkční společnosti Blumhouse. Na festivalu v Locarnu Blum pohovořil s novináři promluvil také o svojí vlajkové sérii Paranormal Activity, která odstartovala úspěch studia. Naposledy série nabídla snímek Paranormal Activity: Next of Kin, určený přímo pro stream.

Loňský film značku nijak výrazně nepokropil živou vodou, ale rozhodně nešlo o snímek nijak výrazně horší, než jeho předchůdci. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes najdete hned tři díly série, které mají nižší průměrná hodnocení. Blum to ale vidí jinak. Pro magazín Variety řekl, že poslední snímek byl „hrozný“, že už bylo Paranormal Activity dost, a že má pocit, že je na čase značku uložit k ledu. Kdyby přišel nějaký Blumův oblíbený režisér (jako třeba Scott Derrickson) s nápadem na další díl, tak ho ten další díl natočit nechá, ale sám za sebe další Paranormal Activity v tuhle chvíli dělat nechce.

Z rozhovoru není úplně jasné, zda se tím pádem ruší chystaný snímek Paranormal Activity: The Other Side, anebo sága skončí po něm. Filmu bychom se podle posledních informací měli dočkat v roce 2023. Děj má být zasazený do 90. let a má pojednávat o skupině čtyř přátel, kteří se před začátkem vysokoškolského semestru společně nastěhují do domu, kde vyrůstaly Katie a Kristi, dvě ústřední postavy série. Postupně se noví hrdinové dozvídají, co se v domě stalo a snímek by měl odhalit podrobnosti o požáru, který dům někdy v minulosti zachvátil a v dosavadních filmech byl pouze krátce zmíněn.

Zajímavostí je, že The Other Side je vůbec prvním dílem série od jedničky, ke kterému napsal scénář původní autor Oren Peli. Mohl by to být náznak, že původní autor přichází, aby své dílo uzavřel? To se snad dozvíme v příštím roce. Film režíruje Wincent Sommers, v hlavních rolích vystupují Sonja Gerhardt, Chethrin Schulze, Nika Sofie, Tamara Hitz, Chany Dakota a Leon Pelz.

Titulní foto: První Paranormal Activity

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest