The Whale: Brendan Fraser je jako třísetkilový muž k nepoznání

The Whale: Brendan Fraser je jako třísetkilový muž k nepoznání | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 1 obrázek
Nový snímek Darrena Aronofskyho (režisér Requiem za sen nebo Černé labutě) se představuje.

Jedním z lákadel filmového festivalu v Benátkách bude The Whale (Velryba), nový celovečerní film Darrena Aronofskyho, autora Requiem za sen, Fontány, Wrestlera nebo Černé labutě. Ve snímku Aronofksy vypráví příběh třísetkilového osamělého muže, kterého si zahrál Brendan Fraser, známý diváků především jako akční hrdina z dobrodružné série Mumie. Byla zveřejněna první fotografie (viz galerie), kde si můžete prohlédnout, jak se Fraser v rukou maskérů proměnil k nepoznání.

Hlavním protagonistou snímku je učitel angličtiny Charlie, který kvůli svému milenci opouští rodinu a postupně se z něj stává samotář, který trpí extrémní obezitou (váží zhruba 300 kilogramů). Ve snaze o vykoupení se Charlie pokusí navázat kontakt se svou odcizenou dcerou. Když učiní první krok, zjišťuje, že mladá dívka za sarkastickým zevnějškem skrývá vlastní trápení. Jedním z ústředních motivů filmu má být hledání krásy tam, kde bychom ji nečekali.

Dceru ztvárnila Sadie Sink, divákům známá jako Maxine ze Stranger Things. Dále hrají Samantha Morton, Ty Simpkins, Hong Chau, Huck Milner, Sathya Sridharan a Ryan Heinke. Scénář napsal Samuel D. Hunter, jenž je zároveň autorem divadelní předlohy.

Podklady a foto: A24

Galerie: 2

The Whale: Brendan Fraser je jako třísetkilový muž k nepoznání | Fandíme filmu The Whale: Brendan Fraser je jako třísetkilový muž k nepoznání | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest