Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série

Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hororový festival věnuje Creeperovi velkou pozornost. To návštěvníci ještě netuší, že na obzoru je skutečné monstru.

Série Jeepers Creepers nikdy nepatřila k takovým ikonám jako Halloween nebo Vřískot, vždycky si však dokázala najít dost diváků na to, aby neustále vznikaly další díly. Letos bude po pětileté pauze k vidění další. Jmenuje se Jeepers Creepers: Reborn (Jeepers Creepers: Znovuzrození) a dle dosavadních informací by nijak neměl souviset s předchozími filmy, pouze se vrací stejné ústřední monstrum.

Zveřejněný trailer ukazuje, že tentokrát si stvůra, co se jednou za 23 let krmí vystrašenými lidmi, vezme za cíl hororový festival a jeho návštěvníky. Na akci plné cosplayerů se ale vyprávění zdrží jen chvíli. Záhy hrdinové navštíví osamělý starý dům v domnění, že je tam čeká úniková hra. Namísto toho budou bojovat o holé životy, když se na scéně zjeví Creeper.

Děj Jeepers Creepers: Reborn se odehrávat na hororovém festivalu v Louisianě, jenž přiláká stovky geeků, šílenců a velkých hororových fanoušků z širokého okolí. Mezi nimi je i fanda Chase s přítelkyní Laine, která by celou akci raději vynechala. Ale jak se událost blíží, Laine začne mít nevysvětlitelné předtuchy a znepokojivé vize, které jsou spojené s minulostí města. Zejména s místní legendou a mýtem o Creeperovi. Laine věří, že se blíží něco nadpřirozeného a ona je přímo uprostřed toho všeho.

Dvě ústřední role ztvárnili Sydney Craven a Imran Adams. Režíroval Timo Vuorensola. Snímek v září bude uvedený v amerických kinech, pak zamíří na VOD.

Podklady a foto: Screen Media

Galerie: 7

Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Reborn – Trailer láká k návratu hororové série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest