Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů

Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jsou tady první klipy z Red 2, ve kterých si o filmu uděláte lepší obrázek.

Trailery dokážou člověka díky střihu a našlapané hudbě snadno ošálit. Klipy prezentují celé pasáže, tak jak je uvidíme ve filmu, takže si z nich občas můžeme o chystaných novinkách udělat podstatně přesnější obrázek. Red 2 v klipech působí poněkud nevyváženě. Na jednu stranu jsou tu scény parádní (automobilová honička, telefonát Bruce Willise a Helen Mirren), ale bohužel nechybí ani momenty totálně ohrané a bez nápadu (scéna, ve které Mary-Louise Parker přesně dle očekávání vystřelí z pistole). Taky se začínám malinko obávat, aby nejlepší dva akční momenty opět nevyzradily trailery. Shodou okolností jde o hodně podobné scény, jako v jedničce – tam si Helen Mirren labužnicky užívala střelbu z kulometu a Bruce Willis stylově vystupoval z rotujícího auta. Ve dvojce rotuje Helen Mirren a pod kulometnou palbou se ocitne právě Willis. Pořád mám ale chuť věřit tomu, že nás komediálně nadaný režisér Dean Parisot v kinech příjemně překvapí. Kromě klipů pro vás máme také nové TV Spoty a plakáty.

V pokračování úspěšné akční komedie se Frank (Bruce Willis) zuby nehty snaží žít se Sarah (Mary-Louise Parker) spořádaným životem, nicméně zhruba půl roku po událostech prvního filmu ho kontaktuje Marvin (John Malkovich). Na Wikileaks se objevil záhadný dokument zvaný Nightshade, který Franka i Marvina označuje za zločince. Frank o návratu do zbraně nechce ani slyšet, nicméně Sarah touží po dobrodružství a navíc velmi rychle vyjde najevo, že dokud se staří parťáci se záležitostí nevypořádají, nebudou mít klid. A tak začíná agentské dobrodružství kolem světa, při kterém nakonec dojde i na pronásledování nebezpečné nukleární zbraně nové generace. Na svých cestách se hrdinové postupně podívají do Washingtonu, Londýna, Paříže a Moskvy a kromě Willise, Parker a Malkoviche se můžeme těšit také na Byeong-heon Lee (Storm Shadow z G.I. Joe), Catherine Zeta Jones, Davida Thewlise (profesor Lupin z Harryho Pottera) a Anthonyho Hopkinse. Datum české premiéry je stanoveno na 1. srpna, na Slovensko se film podívá o týden později.

Red 2: TV Spoty

Red 2: Klipy

 

Zdroje plakátů: CBM, IMP Awards

Galerie: 9

Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu Red 2: 6 klipů, 2 spoty a 9 plakátů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest