Mizerové: V plánu je přinejmenším jedno pokračování

Mizerové: V plánu je přinejmenším jedno pokračování | Fandíme filmu
Sony Pictures
Martin Lawrence se Smithovy facky nebojí.

Poté, co Will Smith vrazil na Oscarech facku moderátorovi Chrisu Rockovi, čekala na všechny Willovy rozpracované projekty pauza. Začátkem dubna vyšlo najevo, že se dočasná stopka vztahuje i na připravované čtvrté Mizery.

Už koncem května šéf Sony potvrdil, že studio zájem neztratilo a teď o další budoucnosti hovoří také Martin Lawrence, představitel druhé ústřední postavy série, detektiva Marcuse Burnetta. Lawrence v rozhovoru pro magazín Ebony řekl, že Smithův incident projekt určitě nezařízl a dodal, že vznikne „minimálně“ ještě jeden další film.

To naznačuje, že vyloučená nejsou ani další pokračování. Po ekonomické stránce by to určitě dávalo smysl. Jednička utržila 141 milionů, dvojka už 273 a trojka (Mizerové navždy) před dvěma lety dokonce 426 milionů. I kdyby se další díl blížil tržbou spíš dvojce, studio nejspíš bude spokojené, protože akční krimi komedie nejsou tak nákladné, jako trikové velkofilmy. Pro pozapomenutého Lawrence je značka dost možná jeho nejvýnosnějším kšeftem a není vyloučeno, že Smith v současné turbulentní situaci také bude rád za to, když bude mít v záloze nějakou tu jistotu.

Před natáčením Mizerů navždy se chvíli hovořilo o to, že by mohla vzniknout dvě pokračování naráz, či v těsné návaznosti, z toho tehdy nicméně sešlo. „Trojka“ ve svém závěru nicméně nabídla zjevné odkazy k další budoucnosti, takže tu jednoznačně je prostor pro další vývoj. Teď už si jen na tu čtyřku počkat.

Foto je ilustrační: Mizerové navždy

Zdroj: Ebony

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest