Captain America 4 najal režiséra

Captain America 4 najal režiséra | Fandíme filmu
Marvel
Staronový marvelovský superhrdina se vrací s režisérem, který se bude muset sakra otáčet.

V kinech je momentálně k vidění čtvrtý Thor a v přípravě je také čtvrtý Captain America. Tedy s jedním zásadním rozdílem. Zatímco v Thorovi se znovu vrátil starý dobrý Chris Hemsworth, u Captaina Ameriky stále platí, že Chris Evans pověsil štít na hřebík. Před časem se sice objevily zprávy o tom, že má Evans hrát v další marvelovce, on sám však trvá na tom, že hvězdy a pruhy už znovu oblékat nebude.

Tenhle úděl připadl Anthonymu Mackiemu. Ten už hezkou řádku let vystupuje v marlovkách jako Falcon. Když však Steve Rogers na konci Avengers: Endgame odcházel do důchodu, štít Falconovi předal. A ten jej po jisté době váhání (vykresleném v sérii The Falcon and the Winter Soldier) nakonec skutečně přijal a stal se novým Captainem Amerikou.

Bude to právě tento nový Kapitán, kdo bude ústřední postavou chystaného snímku. Zatím nebylo oficiálně oznámeno, kdy snímek uvidíme, teď se však dozvídáme, kdo jej zrežíruje. Bude to Julius Onah, který bohužel zatím ve svojí dosavadní kategorii žádný opravdu výrazný zářez nepředvedl. Má za sebou snímky The Girl Is in Trouble, The Cloverfield Paradox a Dokonalý student. Ty všechny byly přijaty dost vlažně. Nezbývá nám tak než doufat, že v Juliovi Marvel vidí něco, co jeho dosavadní tvorba prozatím před zraky diváků nechává skryto.

Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson, kteří připravili již zmiňovanou sérii The Falcon and the Winter Soldier.

Foto je ilustrační - The Falcon and the Winter Soldier

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest