Jurský Park 4 jako reboot?

Jurský Park 4 jako reboot? | Fandíme filmu
Sam Neill, hrdina prvního a třetího filmu, se vyjádřil ke čtyřce. A jak se vyvíjí zákulisní problémy? - Myslí si Steven Spielberg, že poslední scénář stojí za prd?

Sam Neill vlastní vinici na Novém Zélandu, ale můžete se spolehnout, že když dával místnímu deníku rozhovor o víně, životě a vůbec, přišla řeč i na Jurský Park. Neill má radost, že řada lidí mohla letos na velkém plátně poprvé v životě (nebo po letech znovu) vidět původní film, avšak co se týče čtvrtého dílu, Sam si nemyslí, že by se v něm objevil, protože prý slyšel, že se jedná o naprostý reboot. To ale odporuje loňskému prohlášení producenta Franka Marshalla, který fanoušky ujišťoval, že nás nečeká žádný restart, ale regulérní sequel. Jak tenhle rozpor vnímat? Možností je několik. Od loňského roku uplynulo hodně vody a jak už víme, v produkčním týmu dochází k bouřlivému vývoji, takže je klidně možné, že momentálně vypadá scénář úplně jinak než před rokem. Druhou možností je, že Neill až tak přesné informace nemá, zvlášť když podle svého vyjádření nemá s filmem prakticky nic společného. Je tedy klidně možné, že jde o takový ten polo-restart ve stylu Transformers 4, kdy „hračky“ zůstanou stejné a vymění se akorát lidské postavy. Nicméně jisté je pravděpodobně jenom to, že Sama Neilla v příštím filmu v žádné zásadní roli neuvidíme.

Co se zákulisních problémů týče, tak stále platí, že film se točit bude, a že jej zrežíruje Colin Trevorrow. Podle oficiálního stanoviska žádné problémy neexistují, pouze byla produkce příliš uspěchaná, a tak se natáčení muselo odsunout, aby bylo možné film natočit opravdu poctivě. Jenže oficiální stanovisko je jedna věc a realita druhá. Kdyby všechno bylo opravdu tak růžové, jen těžko by ze štábu neustále pronikaly negativní zprávy a pořád dokola je bylo nutné vyvracet. Největší perličkou posledních dní je bulvární zpráva, podle které producent filmu Steven Spielberg označil scénář Ricka Jaffy a Amandy Silver za „crap“ (slovník sprostých slov napoví). Producent Marshall drb samozřejmě okamžitě dementoval, ale znáte to. Na každém šprochu pravdy trochu. A i když si nějak nedokážu představit, jak bělostný dědoušek Spielberg používá slovník dlaždiče, nepochybuji o tom, že kdyby byl výrazně nespokojený s tím, jak se jeho dítko má do budoucna vyvíjet, svou nevoli by najevo určitě dal.

Co vy na to? Ovlivní rozpory ve štábu výslednou kvalitu filmu? Nebo dělá dusno jen malá hrstka ukřivděných odpadlíků a jinak je všechno opravdu na nejlepší cestě?

Zdroje: Stuff, CBM, Colin Trevorrow Twitter, Jurassicpark4-movie.com

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest