Furiosa: Chris Hemsworth je ve světě Šíleného Maxe k nepoznání – jsou tu fotky

Furiosa: Chris Hemsworth je ve světě Šíleného Maxe k nepoznání – jsou tu fotky | Fandíme filmu
Warner Bros. US
Podívejte se na kulisy a kostýmy postapokalyptického světa Šíleného Maxe.

Už zítra jej můžeme v našich kinech vidět jako Odinova syna v Thorovi: Lásce jako hrom, avšak Chris Hemsworth mezitím pilně chystá svůj další projekt. Tím je Furiosa, prequel k několik let starému akčnímu hitu Šílený Max: Zběsilá cesta.

Dosud jsme věděli, že Hemsworth hraje záporáka jménem Dementus. O tom se dosud uvádělo, že je to „krasavec s andělskou tváří, který má přes obličej hlubokou jizvu sešitou chromovými svorkami“. Jak vidíte na přiložených fotkách z natáčení, během příprav filmu se buď něco změnilo a Dementus nakonec bude vypadat dramaticky odlišně, anebo ke své velké jizvě teprve přijde v průběhu příběhu. Tady jej zatím vidíme s hustým plnovousem a dlouhými vlasy, žádná jizva na první pohled není vidět.

Další fotky ukazují, že nějakou malou roličku ve filmu mají také Hemsworthovi synové a na jednou ze snímků zřejmě vidíme i silně namaskovaného Toma Burka, jenž ve snímku hraje jednu z hlavních rolí, ačkoliv nevíme jakou. Jestli je to opravdu on, tak je to vousatý chlapík s brýlemi na čele, co sedí na motorce (trojkolce).

Dále fotky z natáčení ukazují množství motorkářů, stylově namaskované herce a komparsisty, kterým nechybí tradiční postapokalyptický look, a také velkou „pevnost“, kde se zřejmě část příběhu odehraje. Točí se nedaleko Sydney, shodou okolností na stejném místě, kde se točily scény pro Šíleného Maxe: Dóm hromů. Všechny obrázky, které se dosud na sociálních sítích z místa natáčení objevily, si můžete prohlédnout níže:

Furiosa je prequel Šíleného Maxe: Zběsilé cesty. V hlavních rolích vystupují Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth a Tom Burke. Snímek nám přiblíží osudy Furiosy před tím, než se potkala s Maxem. Režíruje George Miller, datum premiéry je stanoveno na 22. 6. 2023.

Titulní foto je ilustrační - Šílený Max: Zběsilá cesta

Zdroje: Mediafilm, Chris Hemsworth Brasil, Polly D, Chris Marple, Sam Schwenneker

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest