Venom 3: Přípravy filmu začaly

Venom 3: Přípravy filmu začaly | Fandíme filmu
Sony
Bude trojka poslední díl série?

Ačkoliv neměl ani jeden Venom dobré recenze, diváci byli spokojení. První film utržil v kinech 856 milionů, druhý 506 milionů (během pandemie a bez uvedení v Číně). O dalším pokračování nemohlo být pochyb. Sám představitel hlavní role Tom Hardy navíc postavu miluje a dopředu podepsal smlouvu na tři filmy.

Nepřekvapilo tedy, když v dubnu studio Sony skutečně oznámilo, že trojka bude. Teď Tom Hardy fanouškům odhalil, že je snímek v aktivní přípravě. Na svém Instagramu sdílel první stránku scénáře. Do storýčka dopsal „Here we go“ (Jdeme na to), což by mohlo naznačovat, že práce na scénáři čerstvě začala. Pokud by scénář byl dokončený ještě letos, mohlo by se už závěrem roku začít natáčet a příští rok na podzim by snímek mohl mít premiéru. Zatím to nevypadá, že by s v dohledné době chystal další hraný Spider-Man, tudíž by studio Sony další pokračování své druhé nejúspěšnější komiksové značky v příštím roce určitě uvítalo.

Ve storýčku zároveň bylo k první stránce připsáno „last dance“, tedy „poslední tanec“. Naznačuje nám Hardy, že Venom 3 bude ten poslední? Původní smlouva byla na tři filmy, což ale nutně neznamená, že by nebylo možné ji prodloužit. Ale pokud má Tom pocit, že mu tři díly série stačí, pak asi nepůjde nic moc dělat. Nemuselo by to nutně znamenat, že je Venoma konec. Kus mimozemského symbiotického organismu zůstal v Marvel Cinematic Universe, když se tam Eddie Brock na chvíli teleportoval ve snímku Spider-Man: Bez domova. Nějaká forma Venoma by se tak mohla objevit právě tady. A snímek Morbius naznačil, že se připravuje film Sinister Six, tedy týmovka záporáků ze světa Venoma. Byl by v tom čert, aby se v Sony do filmu nepokusili zlákat i Venoma samotného.

Jinak nám první stránka scénáře ještě odhaluje, že námět trojky pomáhal Hardy osobně připravit, jako tomu bylo u dvojky. Scénář pak už píše Kelly Marcel, jež se podílela na všech třech Venomech, nebo na filmech Cruella a Padesát odstínů šedi.

Další podrobnosti o tom, čeho bychom se ve Venomovi 3 mohli dočkat, najdete ve starším článku.

Foto je ilustrační, Venom 2

Zdroj: Tom Hardy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest