Laser na mimozemšťany: Akční sci-fi komedie míří na Netflix

Laser na mimozemšťany: Akční sci-fi komedie míří na Netflix | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Přehrajte si trailer nového Netflix filmu, kde rozlučka se svobodou končí invazí mimozemšťanů.

28. června dorazí na Netflix nová akční komedie Norska. Film se jmenuje mezinárodně Blasted a u nás bude uvedený jako Laser na mimozemšťany. Film se chlubí tvrzením, že je inspirovaný skutečným setkáním s UFO v Norsku. Těžko říct, co na tomhle tvrzení je, nicméně snímek jako takový si z mimozemšťanů chce především střílet. A to v přeneseném i doslovném významu.

Hrdiny příběhu jsou dva dávní kamarádi, Sebastian a Mikkel. Ti se po letech setkávají na Sebastianově rozlučce se svobodou. Ze Sebastiana se stal workoholik posedlý kariérou a večírek vidí jen jako příležitost, jak oslnit potenciálního klienta. Zato Mikkel zamrzl někde na střední škole, kde byl za hvězdu díky svým schopnostem v laser game. Během rozlučky ale pánové narazí na mimozemskou invazi a je na Mikkelovi a Sebastianovi, aby se opět stali neporazitelným laserovým duem a vetřelcům se postavili.

Upoutávka ukazuje, že má film některé styčné body s filmy Edgara Wrighta, když také míchá obyčejné prostředí s akčními prvky. Jenže zatímco Wright dokáže všední a neobvyklé skvěle vybalancovat, v tomhle případě upoutávka akorát tlačí na pilu a nějaké výraznější nápady nebo řemeslná zručnost chybějí. Ale nechme se překvapit, třeba je akorát špatně sestříhaná upoutávka.

Film natočil Martin Sofiedal, v hlavních rolích vystupují Axel Gehrken Bøyum a Fredrik Skogsrud.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Laser na mimozemšťany: Akční sci-fi komedie míří na Netflix | Fandíme filmu Laser na mimozemšťany: Akční sci-fi komedie míří na Netflix | Fandíme filmu Laser na mimozemšťany: Akční sci-fi komedie míří na Netflix | Fandíme filmu Laser na mimozemšťany: Akční sci-fi komedie míří na Netflix | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest