Spiderhead: Chris Hemsworth má pro Milese Tellera „lék na lásku“

Spiderhead: Chris Hemsworth má pro Milese Tellera „lék na lásku“ | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
V další ukázce chystaného Netflix thrilleru „Thor“ droguje „Roostera“ z Top Gunu: Maverick.

Celosvětově v kinech slaví obří úspěch snímek Top Gun: Maverick, kde se Tom Cruise vrátil po letech do kokpitu stíhačky. Kromě starého dobrého Mavericka vzlétá k výcviku také skupinka mladých pilotů a jedním z nich je Rooster, syn Goose, zesnulého Maverickova parťáka z prvního filmu. Postavu ztvárnil Miles Teller, jenž už dříve spolu s režisérem Josepehm Kosinskim natočil hasičský film Hrdinové ohně.

Pánové si zřejmě sedli, protože se sešli i ke třetí spolupráci. V očekávaném thrilleru Spiderhead hraje Teller jednoho z trestanců ve věznici Spiderhead. Ta je zajímavá tím, že v ní bláznivý vědec v podání Chrise Hemswortha podává zadrženým experimentální drogy. Ty dovedou na člověk v okamžiku měnit celou řadu věcí, včetně emocí. V nově zveřejněném klipu můžeme vidět, jak droga dokáže uměle navodit pocit přitažlivosti…

Sci-fi thriller se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti a Chris Hemsworth hraje Stevea Abnestiho, vědce, který v odlehlé káznici testuje na vězních nové drogy. Látky výrazně ovlivňují trestancům nálady, nebo dokonce schopnosti. Všechny účinky nicméně nejsou vždy jen pozitivní. Někdy se vlivem látky zamilujete nebo se vám okamžitě rozšíří slovní zásoba. Jakkoliv však má Steve čestné úmysly a vážně by rád lidem pomáhal, pod povrchem číhá temnota.

Ve věznici se primárně setkáme se dvěma vězni. Jedním je Jeff a hraje ho Miles Teller (Whiplash). Ten v životě udělal vážnou chybu, přes kterou se snaží přenést. S Abnestim úzce spolupracuje a vzniká mezi nimi něco jako přátelství. Je důvěřivý a upřímný, vyloženě takový ten typ se srdcem na dlani. Zato druhá výrazná vězeňkyně, Lizzy (Jurnee Smollett), je přesný opak. Ačkoliv ji to k Jeffovi táhne, tak v sobě všechno dusí, snaží se to překrývat povrchním optimismem a je dost tajuplná.

Snímek napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, Deadpool), na základě povídky Escape from Spiderhead od George Saunderse. Režíroval Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Tron: Legacy). Dále hrají Mark Paguio, Tess Haubrich, Angie Milliken a Stephen Tongun. Netflix film uvede 17. června.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Spiderhead: Chris Hemsworth má pro Milese Tellera „lék na lásku“ | Fandíme filmu Spiderhead: Chris Hemsworth má pro Milese Tellera „lék na lásku“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest