Rebel Moon: Galaktický epos Zacka Snydera doplnil sir Anthony Hopkins

Rebel Moon: Galaktický epos Zacka Snydera doplnil sir Anthony Hopkins | Fandíme filmu
Netflix / Zack Snyder
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se také, jak bude v chystané space opeře vypadat jedna z mimozemských bytostí.

Jak pokračuje natáčení Rebel Moon, chystaného sci-fi eposu Zacka Snydera, obsazení se dál rozšiřuje. Nedávno jsme tu měli jednu výměnu, teď doplnění. K ansámblu se připojil sir Anthony Hopkins, legendární shakespearovský herec, proslavený především rolí Hannibala Lectera. Znát jej samozřejmě můžete také ze Sloního muže, Legendy o vášni, Nixona, z Amistad nebo Otce, za něhož loni dostal dalšího Oscara. Nikdy se však nevyhýbal ani žánrovým rolím a po Zorrovi, Thorovi či Transformers teď bude hrát právě pro Snydera.

I když tentokrát se asi úplně nepředře, protože potřeba bude pouze jeho hlas. Ten propůjčí Jimmymu, inteligentnímu robotovi JC1435, mechanizovanému válečníkovi, který kdysi ochraňoval zabitého krále. Robota si můžete prohlédnout dole v galerii a níže najdete také video od samotného Zacka Snydera, v němž režisér ukazuje, jak se připravuje maska jedné z filmových postav.

Děj snímku Rebel Moon je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Hlavní roli ztvární Sofia Boutella. Dále hrají Charlie Hunnam, Jena Malone, Corey Stoll, Cary Elwes, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Djimon Hounsou, Doo-na Bae, Ed Skrein, Rhian Rees, Cleopatra Coleman, Fra Fee nebo Ray Fisher. Režíruje Zack Snyder, scénář spolu s ním napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Film vzniká pro Netflix.

Titulní foto: Netflix / Zack Snyder

Zdroj: Zack Snyder

Galerie: 2

Rebel Moon: Galaktický epos Zacka Snydera doplnil sir Anthony Hopkins | Fandíme filmu Rebel Moon: Galaktický epos Zacka Snydera doplnil sir Anthony Hopkins | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest