Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer

Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Výlet do panenské přírody se pro rodinu promění v peklo, kdy musí čelit pytlákům a podrážděnému lvu.

O letních prázdninách uvidíme v našich kinech snímek Bestie (Beast), v němž bude Idris Elba (Luther, Pacific Rim, Thor) čelit rozzuřenému lvu. Teď byl zveřejněný trailer, který snímek prezentuje jako kombinaci monster filmu, zabijáckého hororu a boje člověka s přírodou o přežití. Aby to Elbův hrdina neměl jednoduché, musí jeho hrdina ochránit také své dcery. Nový snímek tak dává vzpomenout na Mezi vlky, Jurský park, Revenanta, Čelisti, ale svým způsobem také například na Predátora. Uvidíme, jak moc se bude Bestie snažit udržet uvěřitelnost, upoutávka každopádně naznačuje, že nás bude chtít především napínat jak kšandy.

Elba ve snímku hraje doktora Natea Samuelse, vdovce, kterého s jeho dvěma náctiletými dcera bude honit po savaně obří potulný lev. Samuels se vrací do Jižní Afriky, kde poznal svoji ženu a bere svoje dcery na dlouho plánovaný výlet do zvířecí rezervace. To, co mělo původně být poklidnou dovolenou, která měla zahojit rodinné rány na duši, se změní v souboj o život, když otce s dcerami začne pronásledovat lev, který po střetnutí s krvežíznivými pytláky vidí všechny lidi jako nepřátele.

Dvě dcery představují Iyana Halley a Leah Sava. V roli rodinného přítele a biologa Martina vystupuje Sharlto Copley (District 9, A-Team, Hardcore Henry). Film natočil Baltasar Kormákur, režisér filmů jako Kontraband, 2 zbraně nebo Everest. Scénář napsal Ryan Engle (Rampage Ničitelé, NON-STOP, Cizinec ve vlaku). V českých kinech bude snímek uvedený 11. srpna.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 7

Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu Bestie: Idris Elba se utká se lvem – pusťte si trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest