Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru

Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel Jamieho Lannistera se vydá na extrémně nebezpečnou objevitelskou výpravu.

Netflix představil první trailer pro svůj chystaný survival thriller Proti ledu (Against the Ice). A musí se nechat, že upoutávka se vám opravdu dokáže dostat až do morku kostí. Stejně jako mráz, který musejí ústřední protagonisté strpět. Zarputilý lodní kapitán a naivní člen posádky se vydávají z jakéhosi pošetilého smyslu pro „cosi většího“ na extrémně nebezpečnou expedici napříč Grónskem. V dobách, kdy ještě termoprádlo nebylo na světě a možnosti záchrany byly prakticky nulové. Trailer slibuje nekompromisní podívanou, která protagonistům zničí těla i ducha a nás do mrazivé pustiny vcucne také.

V hlavních rolích vystupují Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny a Joe Cole (Gangy Birminghamu). Nikolaj společně s Joe Derrickem napsal scénář na základě románové předlohy a projekt vnímá jako srdcovku. Film pojednává o dánské expedici Alabama, která v roce 1909 měla za úkol prokázat, že Grónsko je celistvý ostrov a Spojené státy tak nemají nárok na jeho část. Kapitán Mikkelsen (Coster-Waldau) opouští loď a pouze s nezkušeným členem posádky Iverem (Cole) se vydá ostrov přejet na saních. V mrazivé pustině se jejich cesta změní v boj o přežití, když dvojice zápolí s hladem, únavou a polárním medvědem.

Produkoval Baltasar Kormákur (Everest). Natáčelo se na Islandu v a Grónsku, v jedné z vedlejších rolí vystupuje Charles Dance (Hra o trůny, Koruna) a režíroval Peter Flinth. Netlifx novinku uvede 2. března.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru | Fandíme filmu Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru | Fandíme filmu Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru | Fandíme filmu Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru | Fandíme filmu Proti ledu: Drsný boj polárníků o přežití představuje Netflix v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest