Ubisoft zadaptuje Watch Dogs, Far Cry a Rabbids

Ubisoft zadaptuje Watch Dogs, Far Cry a Rabbids | Fandíme filmu
Ubisoft to zjevně s filmovými adaptacemi myslí vážně a připravuje na stříbrné plátno další své hity.

Herní společnost Ubisoft to s adaptováním svých titulů do filmových zpracování myslí asi hodně vážně. Po čerstvě ohlášeném Ghost Recon, se do budoucna plánuje poslat na stříbrné plátno ještě hry Rabbids, Far Cry a Watch Dogs(!), které jsou ohlášeny jako chystaná druhá fáze (do první fáze spadá Splinter Cell, Assassin’s Creed a Ghost Recon). Sdělil to generální ředitel Ubisoft Motion Pictures Jean-Julien Baronnet. Všechny filmy jsou samozřejmě zatím daleko, avšak přikládáme bližší popis jednotlivých herních titulů.

Rabbids

Rabbids je skupinka šílených králíků, kteří dělají bordel a zatápí hlavnímu hrdinovi Raymanovi v jeho stejnojmenné hře. Nakonec si Rabbids získali takovou oblibu, že to dotáhli i na několik samostatných titulů a měl by se objevit i seriál. Film bude nejspíš sloužit jako zábava pro celou rodinu, která má kombinovat počítačovou animaci s živými herci. Jako příklad podobného postupu můžeme uvést dva roky starý snímek Šmoulové.

Rabbids Invasion: Trailer

 

Far Cry

Far Cry se prezentuje jako střílečka z pohledu první osoby. První a třetí díl se odehrává na tropických ostrovech a druhý v prosluněné Africe. Filmovou adaptaci Far Cry jsme tu už jednou měli. V roce 2008 za ní stál německý rodák a prznič videoher v jedné osobě jménem Uwe Boll, jehož hraná verze nedopadla příliš slavně, stejně jako všechny jeho předchozí videoherní adaptace. Pokud se někdo z vás těší, že film bude kopírovat příběh některého herního dílu, tak si bohužel musíte nechat zajít chuť. Baronnet totiž prohlásil, že všechny snímky si údajně půjdou vlastní cestou a nebudou recyklovat momenty, které byly obsaženy ve hře.

Far Cry 3: Trailer

 

Watch Dogs

A konečně je tu hra Watch Dogs, kterou jsme si nechali až na závěr. Jedná se o jednu z nejočekávanějších her letošního roku, která potenciál na film rozhodně má. Už hra samotná zaujme svým oroginálním námětem. V nepříliš vzdálené budoucnosti je většina amerických měst protkána centralizovaným řídícím systémem, který ovládá celé město. Stejné je to i v Chicagu. Operační systém ovšem zároveň shromažďuje i všechny dostupné informace o každém obyvateli a něco jako soukromí už skoro neexistuje. V ulicích se však pohybuje člověk jménem Aiden Pearce, nadaný hacker, který se dokáže do systému nabourat prostřednictvím svého mobilního telefonu, čímž si může například stáhnout informace o jakékoli živé bytosti nebo vyvolat v dopravě díky přepnutí semaforů pěkný zmatek. Mobil v Aidenových rukou v plně digitálním prostředí tak představuje velmi účinnou zbraň.  

Watch Dogs: Trailer

 

Těšíte se na nějaký ze zmiňovaných filmů? Byli byste raději, kdyby se filmy inspirovaly příběhy her anebo vám nebude vadit, když se výrazněji odkloní?

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest